Πινγκ Πονγκ: Ήττα για Παπαγεωργίου

«Έσβησαν» στην Ντόχαοι ελπίδες της Ελλάδας να φτάσει σεπρόκριση στο ομαδικό ανδρών των ΟλυμπιακώνΑγώνων. Στον γύρο των «16» στο ΠαγκόσμιοΠροολυμπιακό τουρνουά πινγκ πονγκ οΚώστας Παπαγεωργίου ηττήθηκε με 4-1 σεταπό τον Ουκρανό Ολεξάντρ Ντίντουκ καισταμάτησε έτσι την πολύ καλή τουπροσπάθεια για τη μεγάλη υπέρβαση.

Θα συνεχίσει αργότερατην Κυριακή για τις θέσεις 9-16 τηςδιοργάνωσης και θα επιδιώξει το καλύτεροδυνατό πλασάρισμα.

Στο πολύ κρίσιμο ματςτης 16άδας ο Παπαγεωργίου (νούμερο 202 στοπαγκόσμιο ranking list) αντιμετώπισε τονφορμαρισμένο Ντίντουκ (Νο 122), που είχεπροκριθεί στα νοκ άουτ με τη 2η θέση απότο 13ο γκρουπ και στους «32» είχε αποκλείσειτον Σέρβο Ζολτ Πέτε με 4-0 σετ.

Ο πρωταθλητής Ελλάδαςδιατήρησε καλά στάνταρ απόδοσης, όμωςο αντίπαλός του ήταν πιο αποτελεσματικόςκαι προηγήθηκε με 2-0 σετ.

Ο Παπαγεωργίου κατέκτησεμε οριακή διαφορά το 3ο σετ αξιοποιώνταςτο καλό σερβίς του στο φινάλε και ανέκαμψεψυχολογικά.

Αμφίρροπο ήταν και το4ο σετ κι εκεί ουσιαστικά κρίθηκαν όλα.

Ο 33χρονος διεθνής μαςπροηγήθηκε 7-5, ακολούθως έχασε πέντεπόντους στη σειρά, αλλά έσωσε δύο σετμπολ και μείωσε σε 9-10.

Σε εκείνο το σημείοέπαιξε πόντο διαρκείας κι έχασε χτύπημαμε το backhand και το σετ για να μην μπορέσειστη συνέχεια να ξαναβρεί ρυθμό καιηθικό.

Η εξέλιξη 9-11, 7-11, 11-9,9-11 και 4-11.

Ο Παπαγεωργίου έμεινεεκτός 8άδας, θα παίξει τώρα για κατάταξηκαι αύριο θα κοντραριστεί με τον Βρετανό'Αντριου Μπαγκάλεϊ.

Η Ελλάδα έχασε την«κούρσα» με την Πορτογαλία (σημειωτέονότι ο Τιάγκο Απολόνια προχωρά στο ταμπλό)στη διεκδίκηση του τελευταίου εισιτηρίουγια το ομαδικό του Λονδίνου, αλλά σίγουραο εκπρόσωπός της πάλεψε γερά στο Κατάργια να κάνει πραγματικότητα τη μεγάλητου επιθυμία.

Συνολικά οι θέσειςπρόκρισης, που θ` αφορούν στο ατομικό,δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα