Πιάνει... λιμάνι ο Μαυροειδής

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει στην καριέρα του ο Δημήτρης Μαυροειδής, καθώς αποφάσισε να πει το «ναι» στην ομάδα των «ερυθρολεύκων». 

Συγκεκριμένα αποδέχθηκε την προσφορά ύψους 700 χιλ ευρώ για δυο χρόνια που του κατέθεσαν οι παράγοντες του Ολυμπιακού. Μάλιστα για τον παίκτη ενδιαφερόταν και ο Παναθηναϊκός,

που είχε προσφέρει 750 χιλ ευρώ για δυο χρόνια. Τελικά ο πρώην παίκτης της Μπιλμπάο αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτησή του.

Ο Μαυροειδής γεννήθηκε στις 4 Ιουλίου 1985 και την τελευταία σεζόν αγωνιζόταν στην Μπιλμπάο του Φώτη Κατσικάρη. Φέτος δεν βρισκόταν στα πλάνα του Ελληνα τεχνικού κι έτσι ειδοποιήθηκε να βρει ομάδα.

Κέρδισε το αργυρό μετάλλιο με την Εθνική Ομάδα Ανδρών στους Μεσογειακούς Αγώνες 2009. Βρέθηκε στη δωδεκάδα της εθνικής ομάδας στο περσινό Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας, όπου η εθνική κέρδισε μια θέση για το προολυμπιακό της Βενεζουέλας.

Την τελευταία σεζόν σε 29 παιχνίδια της κανονικής περιόδου της ACB με τα χρώματα της Μπιλμπάο είχε 44% στα δίποντα, 57% στις ελεύθερες βολές, 3,5 ριμπάουντ και 3,5 πόντους ανά παιχνίδι.

Keywords
Τυχαία Θέματα