Περνάει εφόσον σοβαρευτεί

Στον 8ο όμιλο με αντιπάλους, Βέλγιο, Βοσνία, Εσθονία και Κύπρο κληρώθηκε η Εθνική ποδοσφαίρου για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 στη Ρωσία.

Η κλήρωση στην Αγία Πετρούπολη έστειλε την Εθνική μας ομάδα σε έναν όμιλο στον οποίο μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση, εφόσον όμως αλλάξουν πολλά πράγματα στην οργάνωση και τη δομή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος μετά την παταγώδη αποτυχία στα προκριματικά του Euro

της Γαλλίας. Είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να υπάρξει ανασυγκρότηση στην ομάδα που χάρισε επιτυχίες και προκρίσεις, να ξεχαστεί το θριαμβευτικό 2004 και να χτιστεί κάτι καινούργιο που θα εμπνέει και θα εκπέμπει υγεία.

Η κλήρωση του Μουντιάλ δίνει αυτή την ευκαιρία και όσοι αγαπούν πραγματικά το ποδόσφαιρο θα πρέπει να παραμερίσουν τις διαφορές τους και να δουλέψουν για το στόχο της καλής παρουσίας στον όμιλο κατά πρώτος και της πρόκρισης κατά δεύτερον.

Ο όμιλος της Ελλάδας αποτελείται από πέντε ομάδες και αυτό σημαίνει ότι εκείνη που θα τερματίσει πρώτη θα είναι αυτή που θα πάρει την πρόκριση στην τελική φάση ενώ αυτή που θα κατακτήσει τη δεύτερη οδηγείται στη διαδικασία των μπαράζ, ανάλογα με τη συγκομιδή των βαθμών της.

Keywords
Τυχαία Θέματα