Περίπατος στην Ξάνθη

Παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο κυρίως στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής με 2-0 από την Ξάνθη, δίχως να απειληθεί καθόλου. Πολλές επιτυχημένες αλλαγές στην ενδεκάδα από τον Μίτσελ. MVP ο Παπάζογλου, αδύναμος κρίκος ο Λοντίγκιν που έφερε ευθύνη στα γκολ των Μασάντο και Τζιμπούρ.

Ξεπερνώνοντας γρήγορα το
σοκ της βαρειάς ήττας από την Λεβάντε, ο Ολυμπιακός επέστρεψε στην ελληνική πραγματικότητας παρουσιάζοντας ένα καλό και επιθετικό πρόσωπο και έτσι έφυγε νικητής από την Ξάνθη (2-0) δίχως μάλιστα να ιδρώσει.

Ο Μίτσελ έκανε αρκετές αλλαγές, έδωσε ευκαιρίες σε τρία νέα πρόσωπα (Παπάζογλου, Σιόβας, Λυκογιάννης) και δεν το μετάνιωσε, αφού άπαντες τον δικαίωσαν και οι "ερυθρόλευκοι" είχαν πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά (18-3 οι τελικές).

Ταυτότητα αγώνα

Γήπεδο: Skoda Ξάνθη Arena

Καιρός: Συννεφιασμένος

Διαιτητής: Παππάς Ανδρέας (Αθηνών)

Βοηθοί: Γρεβένης Αλέξανδρος (Χαλκιδικής), Γεωργαλάκος Νικόλαος (Αθηνών)

Οι συνθέσεις των ομάδων

Skoda Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Λοντίγκιν, Γούτας, Μουκουάνα (46' Μπαξεβανίδης), Βάλλας, Μάνταλος, Σμιθ (71' Ράνος), Μαρίν, Ονουάτσι, Ντάνι (58' Μαρσελίνιο), Φλίσκας, Μπέρτος.

Ολυμπιακός (Μίτσελ Γκονθάλεθ): Μέγιερι, Παπάζογλου, Σιόβας, Κοντρέρας, Λυκογιάννης, Φέισα, Μανιάτης, Μασάντο (62' Γκρέκο), Βλαχοδήμος (79' Ιμπαγάσα), Αμπντούν, Τζιμπούρ (84' Μήτρογλου).

Γκολ: 30' Μασάντο, 68' Τζιμπούρ

Κίτρινες: 29' Ντάνι, 53' Μάνταλος / 73' Γκρέκο, 87' Παπάζογλου
Keywords
Τυχαία Θέματα