Πέντε εκατομμύρια ευρώ για Τζιμπούρ

Είναι ελεύθερος, απο την 1η Γενάρη. Είναι όμως και κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για επέκταση της συνεργασίας του, για δύο ακόμη χρόνια. Όπως και να έχει; Τα όσα γράφτηκαν για τον Ραφίκ Τζιμπούρ, τον Ολυμπιακό και την Βαλένθια στην Αλγερία δεν δείχνουν να έχουν και... μεγάλη επαφή με την πραγματικότητα. Και αυτό διότι οι συμπατριώτες του "Τρομοκράτη" υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός
αξιώνει το ποσό των πέντε εκατ ευρώ προκειμένου να παραχωρήσει τον πρώτο σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος, στην Ισπανική ομάδα.

Το ενδιαφέρον της Βαλένθια του Ερνέστο Βαλβέρδε για τον Ραφίκ Τζεμπούρ εξακολουθεί να συντηρείται όχι μόνο μέσα από δημοσιεύματα της Ισπανίας αλλά και από εκείνα της Αλγερίας λοιπόν. Η ιστοσελίδα «algerfoot» αναφέρει συγκεκριμένα ότι ο Ολυμπιακός αξιώνει το ποσό των 5 εκατ. ευρώ για να συναινέσει στην αποχώρηση του "τρομοκράτη" αλλά εκ παραδρομής χαρακτηρίζει τους Πειραιώτες ως ομάδα από την Πορτογαλία!

«Ο σύλλογος της Πορτογαλίας (!!!), Ολυμπιακός Πειραιά, αναμένεται να ζητήσει 5 εκατομμύρια ευρώ για την μεταγραφή του Αλγερινού διεθνή επιθετικού, Ράφικ Τζεμπούρ, ο οποίος εξετάζεται από την ισπανική Βαλένθια, όπως αναφέρει την Παρασκευή ο τοπικός Τύπος. Ο νέος προπονητής του ισπανικού συλλόγου, Ερνέστο Βαλβέρδε, θα ζητήσει την απόκτηση του Αλγερινού, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι τον Ιούνιο του 2013. Οι δύο άνδρες γνωρίζονται μεταξύ τους, κατά την θητεία του Βαλβέρδε στην Ελλάδα (2010-2012) πριν παραιτηθεί από το πόστο του.
Keywords
Τυχαία Θέματα