«Πειρατής» για 5η φορά

Ο Johnny Depp έχει φτάσει πλέον σ' αυτό τοσημείο της καριέρας του, όπου μπορεί νααπορρίπτει προτάσεις που του γίνονταιγια ταινίες.

Αυτό ακριβώς έγινε με την πρόταση πουείχε δεχθεί, να πρωταγωνιστήσει στηνβιογραφική ταινία με τίτλο ‘Black Mass'του Μπάρι Λέβινσον. Το φιλμ βασίζεταιστο ομώνυμο βιβλίο του 2001, με θέμα τηνανίερη συμμαχία μεταξύ του FBI και μίαςΙρλανδέζικης συμμορίας.

Όπως φαίνεται,

η ταινία δεν κατάφερενα βρει πολλούς χορηγούς κι έτσι τοbudget που μπορεί να ξοδέψει η παραγωγήγια τα έξοδα της ταινίας, φτάνει μόνοτα 60 εκ. δολάρια. Όταν λοιπόν, το ποσότης αμοιβής του Depp χρειάστηκε να μειωθείστο μισό περίπου, δηλαδή στα 10 εκ. δολάρια,ο ηθοποιός αρνήθηκε να πάρει μέρος στηνταινία.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, οι υπεύθυνοιτου Black Mass να ψάχνουν αγωνιωδώς γιαπρωταγωνιστή μιας και τα γυρίσματαπρέπει να ξεκινήσουν το καλοκαίρι. Όσογια τον Johnny Depp, δεν δείχνει να ανησυχείκαθόλου για ότι έγινε, αφού τον περιμένουνπολλές άλλες προγραμματισμένεςσυνεργασίες.

Ο Johnny Depp είναιέτοιμος να υποδυθεί ξανά τον ρόλο τουJack Sparrow γιατο πέμπτο μέρος των "Πειρατών τηςΚαραϊβικής", το οποίο θα βγει στις αίθουσες τοκαλοκαίρι του 2015. Ο ηθοποιός θα λάβει 20 εκατ. δολάρια για να επαναλάβει τον ρόλο!

Keywords
Τυχαία Θέματα