Πεδουλάκης: «Θα περιμένουμε τον Ούκιτς»

Την απόφαση να συνεχίσει ως έχει περιμένοντας την επιστροφή του Ούκιτς γνωστοποίησε ο Αργύρης Πεδουλάκης στη διάρκεια της media day του Παναθηναϊκού.

Ο Ελληνας τεχνικός εξήγησε το γιατί και μάλιστα επισήμανε πως ο Κροάτης πλέι μέικερ είναι πολύ σημαντικός στον τρόπο που αγωνίζονται οι πρωταθλητές Ελλάδας.

«Ο Ούκιτς

είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για μας ειδικά στο αμυντικό κομμάτι. Έγινε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια από τον ίδιο πέρυσι, έχει φτάσει σε πολύ υψηλό επίπεδο. Αν πάρουμε κάποιον δε θα μπορεί να παίξει. Θα είναι σαν τον Ρόκο στην αρχή.

Τρέχουν οι υποχρεώσεις μας, έχουμε λίγες προπονήσεις και πολλούς αγώνες. Νομίζω πως δε θα μας βοηθήσει άμεσα όποιος κι αν έρθει. Έτσι όπως παίζει ο Παναθηναϊκός τώρα δύσκολα θα μπει παίκτης να ακολουθήσει και νομίζω πως το περσινό παράδειγμα του Ρόκο είναι χαρακτηριστικό», τόνισε ο Πεδουλάκης.

Ερωτηθείς για το ρόστερ και τις μεταγραφές που έγιναν, απάντησε: «Το ρόστερ έκλεισε νωρίς, αλλά δεν ήρθαν όλοι νωρίς.

Μαζεύτηκε τέλος Σεπτεμβρίου, οπότε έχουμε πολύ δουλειά γιατί παίζουμε ένα μπάσκετ πολύ σκεπτόμενο και πρέπει να γίνουμε ένα. Θέλουμε τον χρόνο μας, είναι δεδομένο. Ο Ούκιτς είναι σε τραγική κατάσταση. Ευτυχώς για το παιδί δεν έγινε το μοιραίο, ήταν πολύ τυχερός.

Τα 11 παιχνίδια σε 18 ημέρες που έδωσαν οι παίκτες στο Ευρωμπάσκετ είναι σαν τη ρωμαϊκή αρένα».

Keywords
Τυχαία Θέματα