Πάρτι στη Σιένα o Ολυμπιακός...

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τη σειρά των πλέι-οφ της Ευρωλίγκας, ο Ολυμπιακός. Οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν στην Ιταλία της Σιένα 82-75, έκαναν το 1-0 και πλέον  έχουν το πάνω χέρι για την πρόκριση στο φάιναλ φορ της Πόλης. Κορυφαίος για την ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς ο Γιώργος Πρίντεζης με 20 πόντους...
"Βασιζόμαστε στην άμυνα μας από την αρχή της σεζόν. Στο ξεκίνημα του τελευταίου δεκαλέπτου δεν είχαμε καθόλου
συγκέντρωση, ούτε η ομάδα, αλλά ούτε κι’ εγώ. Βάλαμε το μυαλό μας στη θέση του όμως γρήγορα, παίξαμε το μπάσκετ που έχουμε δουλέψει και κάναμε αυτό για το οποίο είχαμε προετοιμαστεί. Η άμυνα είναι οδηγός μας" είπε ο Πρίντεζης  και πρόσθεσε "Ήρθαν εύκολα καλάθια, κάτι που μας λέει συνέχεια ο κόουτς από την αρχή της σεζόν και αυτό ήταν το κλειδί της νίκης. Η άμυνα. Αυτή η νίκη, όμως, είναι ένα τίποτα. Την Παρασκευή θέλουμε να κάνουμε το 2-0 γιατί η Σιένα είναι έμπειρη ομάδα και όπως κάναμε εμείς τη ζημιά μπορεί να να μας την κάνουν και αυτοί στο ΣΕΦ".
Δεκάλεπτα: 26-21, 48-42,66-58, 75-82
Σιένα (Πιανιτζάνι): ΜακΚάλεμπ 15, Ζήσης 4, Άντερσεν 26 (2), Ρακόσεβιτς 11 (1), Θόρντον 4, Ρες 2, Λαβρίνοβιτς, Στόουνρουκ 6, Αραντόρι , Μος 5.
Ολυμπιακός (Ίβκοβιτς): Χάινς 13, Άντιτς 4, Σπανούλης 15 (1), Ντόρσεί 6, Κέσελ 8 (2), Γκετσεβίτσιους, Πρίντεζης 20 (3), Παπανικολάου 5, Μάντζαρης, Σλούκας, Λο 8.
Keywords
Τυχαία Θέματα