Παραμένουν αναπάντητες επίκαιρες ερωτήσεις

Δύο εβδομάδες μετά τις αυστηρές συστάσεις Σαμαρά στους υπουργούς και υφυπουργούς να απαντούν στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου σε ερωτήσεις βουλευτών, η εικόνα που παρουσίασε το απόγευμα η Βουλή ήταν απογοητευτική καθώς από τις 8 επίκαιρες ερωτήσεις που είχαν εγγραφεί στην ημερήσια διάταξη δεν συζητήθηκε ούτε μια. «Δυστυχώς σήμερα συνεδριάζει η Βουλή χωρίς κυβέρνηση» ήταν το καυστικό

σχόλιο του προεδρεύοντος, Γιάννη Δραγασάκη. Να σημειωθεί ότι οι τρεις από τις επίκαιρες ερωτήσεις απευθύνονταν στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανάσιο Τσαυτάρη και από μια στους υπουργούς Παιδείας, Οικονομικών και Υποδομών ενώ δύο ερωτήσεις δεν απαντήθηκαν λόγω αναρμοδιότητας.

Πάντως κύκλοι της ΚΟ της ΝΔ χαρακτήρισαν απολύτως δικαιολογημένους τους απόντες υπουργούς σημειώνοντας οτι οι κύριοι Στουρνάρας και Τσαυτάρης βρίσκονται στις Βρυξέλλες, οκ. Χρυσοχοίδης στην Κεφαλονιά ενώ ο κ. Αρβανιτόπουλος είχε ενημερώσει εγκαίρως τον ερωτώντα βουλευτή. Οι ίδιοι κύκλοι σχολιάζοντας την παρέμβαση Δραγασάκη σημείωναν με νόημα οτι καλό θα ήταν κάποιοι να μιλούν ως αντιπρόεδροι του κοινοβουλίου και όχι στελέχη κόμματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα