Παράδοση στο Μάριμπορ

Βαριά ήττα και πιθανότατα μια απο τις πλέον «μαύρες» ευρωπαϊκές βραδιές του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη. Οι πράσινοι ηττήθηκαν στη Σλοβενία, απο την Μάριμπορ με 3-0 στην πρεμιέρα τους στο Europa League. Χωρίς τέρματα έληξε στο Λονδίνο το άλλο ματς του ομίλου μεταξύ Τότεναμ και Λάτσιο. Η Μάριμπορ άνοιξε το σκορ
στο 25΄. Ο Ταβάρες με κάθετη μπαλιά βρήκε μόνο του τον Μπέριτς, ο οποίος πλάσαρε τον Καρνέζη. Οι Σλοβένοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 52', με τον Καρνέζη να σώζει εξ επαφής το σουτ του Μπέριτς και τρία λεπτά αργότερα ο Παναθηναϊκός έφτασε κοντά στην ισοφάριση, αλλά Χριστοδουλόπουλος και Ζέκα δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε και το δεύτερο γκολ για τη Μάριμπορ στο 62', με τον Ιμπραϊμι να βρίσκεται μέσα στην περιοχή, τους παίκτες του Παναθηναϊκού να τον κοιτούν στα μάτια και το πλασέ του να καταλήγει στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι έφτασαν και σε τρίτο γκολ στο 87' με πέναλτι του Ταβάρες ενώ ο Παναθηναϊκός έμεινε και με 10 παίκτες λίγο πριν το φινάλε όταν ο Σπυρόπουλος αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις..

Μάριμπορ: Χαντάνοβιτς, Μέζακ, Πότοκαρ, Ραΐτσεβιτς, Μίλετς, Μέζγκα, Ιμπραΐμι, Τσιβγιάνοβιτς, Μέρτελ, Ταβάρες, Μπέριτς

Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Κατσουράνης, Ζέκα, Κουίνσι (74' Μαυρίας), Σισοκό, Χριστοδουλόπουλος (56' Φορναρόλι)
Keywords
Τυχαία Θέματα