Παπαρήγα: Όχι στην πρόταση Τσίπρα

Τον πολιτικό στόχο της αποδυνάμωσης του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ έθεσε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Α. Παπαρήγα, η οποία σε συνέντευξη τύπου έκανε λόγο για «τρομοκρατικά διλήμματα», ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο προβοκάτσιας.
Η κα. Παπαρήγα παρουσίασε τις προτάσεις νομοθετικών ρυθμίσεων  του ΚΚΕ για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και απέρριψε την πρόταση που απηύθυνε ο Αλέξης Τσίπρας
για συνεργασία στις μονοεδρικές περιφέρειες.

«Εμείς δεν θέλουμε να συνδράμουμε στο φούσκωμα και στο ξεφούσκωμα του κινήματος και στη λογική ο πνιγμένος να πιάνεται από τα μαλλιά του» είπε ο κα. Παπαρήγα και θύμισε την πίεση που είχε ασκηθεί και το 1981 προς το ΚΚΕ για να ψηφίσει ΠΑΣΟΚ στις μονοεδρικές.

«Κάναμε καλά που δεν δώσαμε τη στήριξή μας τότε; Οι εργαζόμενοι πρέπει ανεπηρεάστα να επιλέξουν τη λύση. Μια κυβέρνηση χωρίς να έχει την εξουσία στα χέρια της, δηλαδή τον πλούτο και την οικονομία για να προχωρήσει σε αλλαγές δεν μπορεί να λύνει προβλήματα υπέρ του λαού. Αυτή η κυβέρνηση δεν θα μπορέσει να κάνει τίποτα, ανεξάρτητα από προθέσεις» κατεληξε η γενικη γραμματεας του ΚΚΕ.
Keywords
Τυχαία Θέματα