Πάλεψε ο Ατρόμητος αλλά...

Δεν μπόρεσε να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης ο Ατρόμητος. Ηττήθηκε με 1-0 απο τη Νιούκαστλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» και αποκλείστηκε από τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.Πάλεψαν όμως οι Περιστεριώτες, απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο.Και νοιώθουν αδικημένοι απο τη διαιτησία, μιας και δεν τους δόθηκε καθαρό πέναλτι στο 43’.Η Νιούκαστλ προηγήθηκε με τον Βούκιτς στο 21’, όταν σούταρε μετά από πλάγιο και ευνοήθηκε από την... πλάτη του Ιγκλέσιας, ενώ σπατάλησε και μία ευκαιρία στο 32’ (κόντραρε στον Ιγκλέσιας και απομακρύνθηκε). Μάλιστα, σε αυτό το διάστημα ο Ατρόμητος
θα μπορούσε να σκοράρει σε δύο περιπτώσεις: μία στο 25’ όταν ο Σουμπίνιο νικήθηκε από τον Κρουλ στο πλασέ που επιχείρησε και άλλη μία στην επίμαχη φάση του 43’. Ο Επστάιν σούταρε δυνατά, η μπάλα έφυγε από τα χέρια του Ολλανδού πορτιέρο, ο Σουμπίνιο την τσίμπησε, ανατράπηκε πεντακάθαρα, αλλά ο ρέφερι αντί για πέναλτι και κόκκινη στον Κρουλ, έδειξε κίτρινη για θέατρο στον Σουμπίνιο.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Νιούκαστλ, χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, έχασε ευκαιρίες με τον Κολοτσίνι στο 64’ και με τον Ομπερτάν στο 71’, ενώ ο Ατρόμητος απείλησε κι εκείνος. Πρώτα στο 79’, όταν ο Δημούτσος αστόχησε από πολύ καλή θέση μέσα στην περιοχή, και ακολούθως στο 91’ με το σουτ του Επστάιν.
Το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε, με τους Αγγλους να κάνουν καθυστερήσεις στο φινάλε και ο Ατρόμητος έπεσε με ψηλά το κεφάλι, δείχνοντας πως το μέλλον του ανήκει...
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Κρουλ, Κολοτσίνι, Σίμσον, Γουίλιαμσον, Περτς (59’ Ταβερνιέρ), Τέιλορ (11’ λ. τρ. Βούσκιτς), Γκόσλινγκ, Μπιγκιριμανά, Μαρβό (90’ Αμαλφιτανό), Ομπερταν, Μπα.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας, Μπρίτο (88’ Κούτσι), Δημούτσος (84’ Γκαρσία), Επστάιν, Σουμπίνιο (75’ Μπέλιτς), Καραμάνος.
Keywords
Τυχαία Θέματα