Παίζει για το πλεονέκτημα της έδρας

Με τον αέρα του δεύτερου στην βαθμολογία του ομίλου, ο Ολυμπιακός κοντράρεται απόψε στις 18:30, Novasports 2 με τη Νίζνι για την 7η αγωνιστική του Top-16 της Ευρωλίγκας.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου θέλει τη νίκη για να παραμείνει στον στόχο που δεν είναι άλλος από την πρόκριση με πλεονέκτημα έδρας. Από την άλλη μεριά οι γηπεδούχοι αν θέλουν να ελπίζουν σε πρόκριση στα πλέι οφ χρειάζονται πάση θυσία τη νίκη. Η Νίζνι διανύει περίοδο
φορμαρίσματος και αυτό γίνεται εύκολα αντιληπτό αν σκεφτεί κανείς ότι συνέτριψαν στο Μιλάνο την Αρμάνι, επικράτησε της Εφές στη Ρωσία και έστειλε το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην παράταση. Στον Ολυμπιακό ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει συμπεριλάβει στην αποστολή τον Μπρέντ Πέτγουεϊ ωστόσο δεν είναι γνωστή η κατάσταση που βρίσκεται. Για του ερυθρόλευκους οι απουσίες είναι γνωστές, καθώς Παπαπέτρου και Αγραβάνης έχουν μείνει στην Αθήνα και δεν θα βοηθήσουν την ομάδα του Ολυμπιακού σε ακόμα ένα παιχνίδι.

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι ο Ίλια Μπελόσεβιτς από τη Σερβία, ο Εμίλιο Πέρεθ από την Ισπανία και Μίλος Κόλιενσιτς από το Μαυροβούνιο.
Keywords
Τυχαία Θέματα