Οξύνονται οι τριβές στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ

Συνεχίζονται οι εσωκομματικές τριβές στον ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα της νέα συμφωνίας αλλά και για την διαδικασία συζήτησης του σχετικού νομοσχεδίου, τόσο στις συναρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές που συνεδριάζουν αυτήν την ώρα όσο και στην Ολομέλεια.

Αντιπαράθεση σημειώθηκε μεταξύ του προεδρεύοντος Στέφανου Σαμοΐλη ο οποίος είχε καταψηφίσει το προηγούμενο νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Νίκος Φίλης είπε ότι αν δεν τεθεί συγκεκριμένη ώρα λήξης των επιτροπών παρακάμπτεται εκ του πλαγίου η έγκριση της διαδικασίας του κατεπείγοντος και θα οδηγηθούμε σε καταστάσεις για τις οποίες θα γελάμε το βράδυ. "Υπονοείτε κάτι;" αναρωτήθηκε ο κ. Σαμοΐλης λέγοντας ότι ο κανονισμός της Βουλής δεν προβλέπει να τεθεί σε ψηφοφορία η ώρα λήξης. Κατά των εκλογικών αιφνιδιασμών ώστε να μη ζήσει η Ελλάδα «τον μύθο του Σίσυφου», τάχθηκε ο εισηγητής της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης . Κατά του κατεπείγοντος τάχθηκαν ορισμένοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που πρόσκεινται στην Αριστερή Πλατφόρμα, και οι βουλευτές του ΚΚΕ και της Χρυσής Αυγής.

Keywords
Τυχαία Θέματα