Ομαλοποιημένη η κατάσταση στα υποκαταστήματα τραπεζών

Ομαλοποιημένη παρουσιάζεται η κατάσταση στα περισσότερα υποκαταστήματα τραπεζών του κέντρου της Αθήνας, με εξαίρεση μόνο τις ουρές που παρουσιάζονται στα μηχανήματα ανάληψης χρημάτων τα οποία πλέον βγάζουν μόνο πενηντάρικα. Σε πολλά μηχανήματα ανάληψης του κέντρου της Αθήνας που δεν υπάρχουν χρήματα έχει αρχίσει η τροφοδοσία τους.

Ωστόσο σήμερα είναι η πρώτη μέρα που δεν υπάρχουν

ουρές απο συνταξιούχους καθώς όπως είναι γνωστό δεν δίνεται η δεύτερη δόση των 120 ευρώ μέχρι νεοτέρας από το υπουργείο Οικονομικών, κάτι που ξεκαθάρισε στον ΑΘΗΝΑ 9.84 και στον Κώστα Κορέλλη, διευθυντικό στέλεχος υποκαταστήματος της εθνικής τράπεζας επί της οδού Σταδίου.

Η εικόνα αυτή την στιγμή στα υποκαστήματα του κέντρου είναι η εξής: ελάχιστοι συνταξιούχοι που περιμένουν κυρίως για την έκδοση κάρτας ανάληψης χρημάτων απο τα μηχανήματα ΑΤΜ. Οι συνταξιούχοι υποβάλλουν αιτήσεις στους υπαλλήλους στα γκισέ και μέσα 7-10 μέρες τους σποστέλλεται ταχυδρομικά η κάρτα. Τον κωδικό εισαγωγής παραλαμβάνουν από την τράπεζα που κατέθεσαν την αίτηση.

Επίσης έξω απο τις τράπεζες περιμένουν ελάχιστοι συνταξιούχοι που ελπίζουν στην καταβολή της δεύτερης δόσης της σύνταξης τους.

Φωτορεπορτάζ: Κώστας Κορέλλης

Keywords
Τυχαία Θέματα