Στις 11 το βράδυ η πρώτη ασφαλής εκτίμηση

Έως τις 7 το απόγευμα ανοικτές οι κάλπες, για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Στις 11 το βράδυ αναμένεται η πρώτη ασφαλής εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος. Κοινό exit poll θα ανακοινώσουν οι εταιρείες δημοσκοπήσεων. Κοινό exit poll θα ανακοινώσουν οι εταιρείες δημοσκοπήσεων με το κλείσιμο της κάλπης. Ομαλά εξελίσσεται σε όλη τη χώρα η εκλογική διαδικασία, «εκτός

από ελάχιστες εξαιρέσεις», όπως τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης. Διευκρίνισε πως τα μικροπροβλήματα που υπήρξαν οφείλονταν κυρίως στη μη έγκαιρη προσέλευση των εκλογικών αντιπροσώπων και αντιμετωπίστηκαν άμεσα.

Ο κ. Μιχελάκης πρόσθεσε επίσης, πως οι υπηρεσίες του υπουργείου βρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα για να αντιμετωπίσουν τυχόν ζητήματα που θα προκύψουν.

Κάλεσε επίσης τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες λέγοντας πως δε θα πρέπει να επιτρέψουν με την αποχή, «να επιλέξουν άλλοι.

Στον σταθμό μας και την Αγγ. Πανταλέων και Ν. Λυμπεράκη μίλησε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Singular Logic Μιχάλης Καρυώτογλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα