Ολυμπιακός: Προτάθηκε ο Ματίας Φερνάντεζ

Το όνομα του είχε ακουστείκαι πέρσι τέτοια εποχή, όταν ο Ολυμπιακός έψαχνε για επιτελικό μέσο. Διόλουπερίεργο λοιπόν το γεγονός ότι σύμφωνα με πληροφορίες προτάθηκε εκ νέου στους Πειραιώτες.Ο λόγος για τον χιλιανό διεθνή μέσο Ματίας Φερνάντεζ. Έναν κλασικό επιτελικόποδοσφαιριστή με σημαντική σταδιοδρομία στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Ο 27άχρονοςΧιλιάνος (που για την ιστορία πάντως είναι γεννημένος στην Αργεντινή) έχει αγωνιστείσε Βιγιαρεάλ, Σπόρτινγκ

Λισαβόνας και φέτος ήταν στην Φιορεντίνα που τερμάτισε 4ηστο Καμπιονάτο. Ο Φερνάντεζ δεν έκανε άσχημη σεζόν. Έφτασε στις 25 συμμετοχές σεπρωτάθλημα και κύπελλο.

Δεν ήταν όμως στα περισσότερα παιχνίδια βασικός, καθώςστην Φιορεντίνα φέτος έκανε... απίστευτα πράγματα στην ίδια θέση ο Ισπανός Μπόρχα Βαλέρο. Μετην ομάδα της Φλωρεντίας ο Ολυμπιακός έχει... σύνδεσμο, Τον Εδουάρδο Μαθία. Τογεγονός λοιπόν ότι ο παίκτης έχει προταθεί ούτως ή άλλως με δανεισμό, λόγο της παρουσίαςτου Ισπανού σκάουτερ μπορεί να προκύπτει με καλύτερες προϋποθέσεις.

Για τονΦερνάντεζ ενδιαφέρον δείχνει αυτόν τον καιρό και η Ρίβερ Πλέιτ που μάλιστα θέλεικαι τον Βαλντίβια, τον επίσης Χιλιανό μέσο που έχει προταθεί στον Ολυμπιακό(αγωνίζεται στην Ιντερνασιονάλ). Η Ρίβερ μάλιστα τον Φερνάντεζ προσπάθησε νατον πάρει με δανεισμό και τον Γενάρη αλλά δεν τα κατάφερε. Το τρίτο «δεκάρι»που ψάχνει αυτόν τον καιρό η Ρίβερ, είναι ο Πάμπλο Αιμάρ ο οποίος διαψεύσθηκε ότιενδιαφέρει τους Ερυθρόλευκους.

Keywords
Τυχαία Θέματα