Όλοι κερδίζουν!

24 τυχερούς μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου πρόκειται να αναδείξουν οι κληρώσεις που θα γίνονται για τις τρεις τελευταίες Παρασκευές του Σεπτεμβρίου (14, 21 και 28) στην εκπομπή του Αθήνα 9.84 «Μεσημβρινοί και Παράλληλοι» με την Λαμπρινή Θωμά.

Οι ακροατές μπορούν να στέλνουν στο 54002 μήνυμα SMS γράφοντας τη λέξη ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ή επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο του σταθμού στο
210 3411610 και να δηλώνουν συμμετοχή στο διαγωνισμό.

Όλοι όσοι τηλεφωνούν θα κερδίζουν 10% σε οποιοδήποτε πρόγραμμά μας (για το Γυμνάσιο και το Λύκειο) και ένα σετ Δώρου μαθητή ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ το οποίο περιλαμβάνει: 1 σχολική τσάντα, τετράδια εργασιών, στυλό, οδηγό σπουδών.

Για την εβδομαδιαία κλήρωση νικητές θα ορίζονται 8 διαφορετικοί μαθητές που θα καλούν οι ίδιοι ή οι γονείς τους και θα κερδίζουν από 500 ευρώ έκπτωση σε οποιοδήποτε πρόγραμμά μας (για το Γυμνάσιο και Λύκειο) και ένα σετ Δώρου μαθητή ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ το οποίο περιλαμβάνει: 1 σχολική τσάντα, τετράδια εργασιών, στυλό, οδηγό σπουδών.

Τα ανωτέρω ισχύουν για τμήματα κατά μέσο όρο 5 ατόμων (5μελή) τα οποία θα έχουν από 3 έως και 7 μαθητές συνολικά.

Σε περίπτωση που δεν συμπληρώνονται 3 άτομα στο τμήμα οι ώρες και τα δίδακτρα ενδεχομένως να τροποποιηθούνχωρίς αυτό να αλλάζει την ποιότητα των μαθημάτων και των παρεχόμενων
υπηρεσιών.
Keywords
Τυχαία Θέματα