Όλοι για τη νίκη στο ΟΑΚΑ

Έχοντας στο πλευρό του τον κόσμο του ο Παναθηναϊκός θέλει να ξεκινήσει δυναμικά τις υποχρεώσεις του στο δεύτερο γύρο της Ευρωλίγκας.

Οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη υποδέχονται στις 21.45, ΕΤ1, τη Ρεάλ Μαδρίτης, για την 6η αγωνιστική της φάσης των ομίλων, και δεν βλέπουν άλλο αποτέλεσμα πλην του νικηφόρου. Η απώλεια βαθμών που έχουν ήδη γνωρίσει φέτος στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, την προηγούμενη εβδομάδα από την Κίμκι, δεν
θα πρέπει να επαναληφθεί, μέχρι το τέλος της πρώτης φάσης.

Από τα πλέον κλασικά παιχνίδια της Ευρωλίγκας είναι το Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης, προσφέρουν πάντα έντονες συγκινήσεις στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, όπως άλλωστε είχε συμβεί και στον πρώτο γύρο στην Ισπανία, με τους παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη να κερδίζουν τις εντυπώσεις, αλλά να χάνουν το ροζ φύλλο στην επανάληψη. Αυτή τη φορά θέλουν καλή απόδοση και στα σαράντα λεπτά, συγκέντρωση και έλεγχο του παιχνιδιού, ώστε να φθάσουν στη νίκη και να κάνουν το βήμα για το Top 16. Το συγκρότημα του Πάμπλο Λάσο έχει γνωρίσει μόλις μία ήττα φέτος, στη Μόσχα από την Κίμκι.

Δεν λείπουν τα προβλήματα για τον Αργύρη Πεδουλάκη, ο οποίος είδε την ατυχία να χτυπάει την ομάδα του παραμονές του κρίσιμου αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Κώστας Τσαρτσαρής υπέστη διάστρεμμα κατά τη διάρκεια της προπόνησης και δεν έχει επανέλθει τις τελευταίες δύο ημέρες. Οι υπόλοιποι παίκτες, πάντως, δηλώνουν πανέτοιμοι για τη σημερινή πρόκληση και περιμένουν και τους φιλάθλους να κατακλύσουν κάθε γωνιά του ΟΑΚΑ, ώστε όλοι μαζί στο φινάλε να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τρίτου φετινού ροζ φύλλου στην Ευρωλίγκα.
Keywords
Τυχαία Θέματα