Οι εκθέσεις χειροποίητων καλά κρατούν

Αγαπημένη συνήθεια στο Δια Χειρός οι εκθέσεις χειροποίητων...
Ποιές εκθέσεις και εκδηλώσεις προγραμματίζονται και δεν πρέπει να χάσετε λοιπόν .... ξεκινώντας από αυτό το Σαββατοκύριακο, εδώ στο Γκάζι.
Το Meet Market στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων και αυτό το Σαββατοκύριακο, 3 με 12 αύριο και 1 με 11 την Κυριακή, στο κτίριο Νίκος Γκάτσος Δ12 και στην κεντρική αυλή.
Οι ταλαντούχοι χειροτέχνες
που ανήκουν στην ομάδα Δημιουργοί Χωρίς Όρια, διοργανώνουν τη 2η έκθεση χειροποίητων ειδών στο Χαϊδάρι, το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Οκτωβρίου. Σημείο συνάντησης Καραϊσκου 30 στο Χαϊδάρι στην αίθουσα Κάτι άλλο νο 2. Για όσους ενδιαφέρονται οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται έως τις 15 Οκτωβρίου. Αναζητείστε πληροφορίες στο facebook στη σελίδα των Δημιουργών Χωρίς Όρια.
Το ίδιο Σαββατοκύριακο 20 και 21 Οκτωβρίου handmade bazaart festival στο bar locomotiva Μποτάση 7 στα Εξάρχεια.
Η Θέαση τέλος, εταιρεία διοργάνωσης εκθέσεων συνεδρίων και εκδηλώσεων μας καλεί στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης στο Γκρι Κτίριο στις 9,10 και 11 Νοεμβρίου σε ένα φθινοπωρινό παζάρι χειροποίητων. Για όσους ενδιαφέρονται οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται έως τις 15 Οκτωβρίου. Αναζητείστε Θέαση Εκδηλώσεις στο Facebook και ενημερωθείτε σχετικά.
Keywords
Τυχαία Θέματα