Όχι στην Σάντερλαντ για Τοροσίδη

Εκτός του ονόματος της Ρόμα, σημερινό ιταλικό δημοσίευμα φέρνει στο «κόλπο» της απόκτησης του Βασίλη Τοροσίδη και την Σάντερλαντ!
Οι «μαύρες γάτες» σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «calciomercato.it», που βασίζεται στο ρεπορτάζ του Tuttomercato, αναφέρει ότι κατέθεσαν πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του 27χρονου δεξιού μπακ, ωστόσο αυτή απορρίφθηκε από την διοίκηση των «ερυθρόλευκων».

Φυσικά όπως γίνεται κατανοητό όσο ο Βασίλης Τοροσίδης δεν ανανεώνει το συμβόλαιο
του με τον Ολυμπιακό, θα υπάρχουν ολοένα και περισσότερα τέτοια δημοσιεύματα, καθώς είναι αρκετές οι φορές που το όνομα του «Τόρο» έχει αναφερθεί σε ρεπορτάζ αγγλικών και ιταλικών ομάδων.

    
Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι εφόσον δεν ανανεώσει το συμβόλαιο του, βάσει το νόμου «Μποσμάν», ο διεθνής αμυντικός θα μπορεί από τον Ιανουάριο να διαπραγματευτεί το μέλλον του με ομάδα της αρεσκείας του.

Στο εν λόγω δημοσίευμα πάντως αναφέρεται ότι ο Τοροσίδης έχει προκριθεί από άλλες λύσεις που έχουν στη λίστα τους οι «τζιαλορόσι», καθώς μπορεί να καλύψει με ευκολία δύο θέσεις. Αυτή του δεξιού μπακ και αυτή του αμυντικού μέσου, όπως έχει ήδη κάνει άλλωστε στον Ολυμπιακό και την εθνική Ελλάδας.
Keywords
Τυχαία Θέματα