Όχι στην ανομία και τη βία

Συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θόδωρο Πάγκαλο, θα έχει τις επόμενες ημέρες ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γ. Καμίνης, στο πλαίσιο του συντονισμού εφαρμογής των εξαγγελθέντων μέτρων για τη κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας. Τα μέτρα ανάπλασης του κέντρου, καθώς και το μεταναστευτικό, που βρέθηκαν, την Τετάρτη, στο επίκεντρο έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Εν τω μεταξύ, νέα αστυνομική επιχείρηση, σε εφαρμογή των μέτρων για την καλύτερη
αστυνόμευση, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το βράδυ στο κέντρο της Αθήνας για τον έλεγχο παράνομων μεταναστών, την αντιμετώπιση του παρεμπορίου, του εμπορίου ναρκωτικών και άλλων αδικημάτων.Συνελήφθησαν συνολικά 58 άτομα, οκτώ για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, ένα για καταδικαστικές αποφάσεις, 30 λαθρομετανάστες, δύο για παράβαση του νόμου περί παιγνίων, οκτώ για παράβαση του νόμου περί ηθών, οκτώ για πλαστογραφία και ένα για αντίσταση.
Επιπλέον, μετά από ελέγχους καταστημάτων υποβλήθηκαν εννέα μηνύσεις. Ελέχθησαν επίσης 10 οίκοι ανοχής και παρουσία εισαγγελέα τρία κτήρια από τα οποία προσήχθησαν στην Διεύθυνση Αλλοδαπών 32 αλλοδαποί. 
Keywords
Τυχαία Θέματα