«Όχι σε νέα δημοσιονομικά μέτρα»

Δενετέθη ζήτημα νέων δημοσιονομικών μέτρωνστη συνάντηση που είχε απόψε ο πρόεδροςτου ΠΑΣΟΚ με τους επικεφαλής της τρόικα,με τον κ. Βενιζέλο να επιμένει στηθεμελιώδη θέση πως ούτε η οικονομίαούτε η κοινωνία αντέχει νέα δημοσιονομικάμέτρα, ύστερα και από συνεννόηση με τονπρωθυπουργό με τον οποίο συναντήθηκενωρίτερα στο μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωναμε πληροφορίες της Ιπποκράτους, ο

κ.Βενιζέλος επανέλαβε τη θέση του για τημείωση του ΦΠΑ στην εστίαση.

Γιατο κρίσιμο ζήτημα της κινητικότητας, οκ. Βενιζέλος επέμεινε στην ανάγκηδιαχωρισμού της διαδικασίας αξιολόγησηςδομών και υπηρεσιών και της διαδικασίαςαξιολόγησης του προσωπικού που υπηρετείστο δημόσιο και τον ευρύτερο δημόσιοτομέα.

Γιαπρόοδο σε όλα τα θέματα έκανε λόγο, οΥπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας,μετά την μεσημβρινή σύσκεψη στο Μαξίμουκαι τους εκπροσώπους της τριμερούς.

Τηνδιαβεβαίωση οτι δεν υπάρχει κανέναζήτημα συνολικής αύξησης των απολύσεωνπέραν των 15 χιλιάδων που έχει συμφωνήσειη κυβέρνηση", έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης,ο οποίος αύριο στις 9 το πρωί θα συναντηθείεκ νέου με την αντιπροσωπεία τηςτριμερούς. Μια ώρα αργότερα στο υπουργείοδιοικητικής μεταρρύθμισης θα μεταβείκαι ο υπουργός εσωτερικών ΓιάννηςΜιχελάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα