Ο Βιγιακάμπα έρχεται για το Νίκο Γκάλη

Μία ακόμη μεγάλη προσωπικότητα του ευρωπαϊκού μπάσκετ θα τιμήσει με την παρουσία της τον Νίκο Γκάλη στον αγώνα που θα γίνει προς τιμήν του στις 7 Μαΐου.

Ο Τζόρντι Βιγιακάμπα θα δώσει το παρών στη μακροσκελή λίστα των μεγάλων προσωπικοτήτων από το διεθνή χώρο του μπάσκετ, που θα βρίσκοντια στην εκδήλωση προς τιμήν του Νίκου Γκάλη.

Ο Βιγιακάμπα έπαιξε μόνο στην Μπανταλόνα, στην οποία πλέον είναι πρόεδρος. Μαζί της κατέκτησε την Ευρωλίγκα το 1994 στον περίφημο

τελικό που στοιχειώνει τον Ολυμπιακό στο Τελ Αβίβ νίκησε 59-57, δύο φορές το Κόρατς (1981, 1990) και άλλες δύο το πρωτάθλημα Ισπανίας (1991, 1992). Παράλληλα είχε 158 συμμετοχές με την εθνική Ισπανίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Την θετική απάντηση του Τζόρντι Βιγιακάμπα εξέλαβε η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ στην πρόσκληση που του απεύθυνε. Ο Βιγιακάμπα θα βρίσκεται στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο στις 7 Μαΐου για την τιμητική εκδήλωση του Νίκου Γκάλη.

Ο νυν Πρόεδρος της Μπανταλόνα και ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες του Συλλόγου υπήρξε αντίπαλος του Νίκου Γκάλη σε συλλογικό επίπεδο με την ομάδα της Μπανταλόνα και σε επίπεδο εθνικών ομάδων

Keywords
Τυχαία Θέματα