Ο Β. Θηβαίος στον ΑΘΗΝΑ984

Ο αντιδήμαρχος Λαυρεωτικής, Βασίλης  Θηβαίος, μίλησε στις 4/5 στον «ΑΘΗΝΑ 9.84», και τη Νόνη Καραγιάννη.


Μεταξύ άλλων, είπε:

«Εμείς, απόψε, θα συναντηθούμε με την κ. Μπιρμπίλη. Θα της δείξουμε το χώρο τον οποίο έχουμε και διαθέτουμε... Είναι μέσα στο Βιοτεχνικό Πάρκο της Κερατέας».

Και πρόσθεσε: «Yπάρχει ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Βιοτεχνικού Πάρκου και των επιχειρηματιών, οι οποίοι είναι εγκατεστημένοι στο Βιοτεχνικό Πάρκο -ομόφωνη απόφαση, προχθές το βράδυ, 2 του μηνός-, η οποία λέει ότι αποδέχονται το σχεδιασμό του Δήμου,
να εγκατασταθεί εργοστάσιο στην περιοχή του ΒΙΟ.ΠΑ. Άρα, λοιπόν, δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Προχωράμε αυτή τη λύση, την οποία θα την προτείνουμε στην κ. Μπιρμπίλη και εάν μας δώσει το ο.κ. και πει ότι αποδέχεται αυτή την πρόταση, εμείς θα ζητήσουμε μία διορία ενός μήνα, δύο μηνών, συγκεκριμένη, στην οποία δεν θα καθόμαστε, θα κάνουμε πρώτα - πρώτα τον φορέα διαχείρισης, που είναι ένα νομικό θέμα και το οποίο  χρειάζεται κάποιο χρόνο για να συνταχθεί. Σε ένα μήνα, εμείς θα μπορέσουμε να της το πάμε. Σε αυτό το δίμηνο θα γυρίσουμε όλο τον κόσμο, αφού κάνουμε διεθνή πρόσκληση να μας υποδείξουν τους τρόπους διαχείρισης, θα επιλέξουμε τα εργοστάσια εκείνα τα οποία είναι συμβατά με τη δική μας την πρόταση. Και θα μπορέσουμε, μέσα σε ένα - δύο μήνες, να έχουμε συγκεκριμένη πρόταση, την οποία θα υποβάλλουμε στην κ. Μπιρμπίλη. Και το πρόγραμμα αυτό θα ξεκινήσει να δουλεύει, και από εκεί και πέρα είναι θέμα διάρκειας κατασκευής του έργου...».

Και πρόσθεσε: «Εμείς, αυτό που θέλουμε, είναι -όπως έχει αφήσει να εννοηθεί, τουλάχιστον, η εντολή του πρωθυπουργού και η πρωτοβουλία της κ. Μπιρμπίλη- να προχωρήσουμε στη λύση της δική μας μεθόδου».        

Ν. Καραγιάννη: Η εντολή του πρωθυπουργού, όπως σας μεταφέρθηκε από την κ. Μπρμπίλη, είναι να προχωρήσετε στη λύση τής δικής σας μεθόδου;

Β. Θηβαίος: «Φυσικά. Μα, γι' αυτό μιλάμε. Εάν συζητούσαμε για τη θέση του Οβριοκάστρου, δεν θα πηγαίναμε καθόλου σε καμία συνάντηση. Θα ξαναστείναμε  τα μπλόκα ή θα τα αφήναμε εκεί που ήταν και θα συνεχίζαμε να αγωνιζόμαστε. Και όποιος θα μπορούσε να έρθει να κάνει το έργο, ας το επιχειρούσε».


«ΑΘΗΝΑ 9.84» - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Keywords
Τυχαία Θέματα