Ο Τύπος της Τρίτης

Ποια θέματα κυριαρχούν:πυρετός για την οριστικοποίηση του πακέτου των περικοπών ύψους 11,5 δισ.ευρώ, αντιδράσεις των ένστολων, των δικαστικών, των γιατρών του ΕΣΥ και των πανεπιστημιακών προκαλούν οι προωθούμενες περικοπές στα ειδικά μισθολόγια, μισθολογικές περικοπές στους εργαζόμενους με καθεστώς ειδικού μισθολογίου και έρχονται νέα αντεργατικά μέτρα.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Μπόνους μέχρι 5 χρόνια για τη συνταξιοδότησή τους!... ".

Η εφημερίδα

γράφει ότι "μπόνους εξόδου με την υποχρεωτική κι αυτό έχει σημασία, αναγνώριση μέχρι και πέντε πλασματικών ετών ως συντάξιμη προϋπηρεσία εξετάζει να δώσει η κυβέρνηση ως το τέλος του 2015, σε 35-40.000 δημοσίους υπαλλήλους".

ΑΥΡΙΑΝΗ: "Για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ ετοιμάζονται οι αμερικανικές επιχειρήσεις στη χώρα μας".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "για το ενδεχόμενο επιστροφής της Ελλάδας στη δραχμή προετοιμάζονται οι αμερικανικές επιχειρήσεις όπως αποκαλύπτουν οι "New York Times" ".

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Μεσαίων! Η τρόικα απαιτεί 13 ώρες δουλειά (την ημέρα) και 11 ώρες ανάπαυση".

Η εφημερίδα αναφέρει ότι "για εργαζόμενους - λάστιχο με απολύσεις εξπρές και μικρότερες αποζημιώσεις για βελτίωση της ανταγωνιστικότητας. "Δεν είναι του παρόντος" απαντάει το υπ.Εργασίας".

ΕΘΝΟΣ: "Οι απώλειες για τα Ειδικά Μισθολόγια".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "καταλυτικές θα είναι οι μισθολογικές περικοπές στους εργαζόμενους με καθεστώς ειδικού μισθολογίου. Οι μειώσεις θα ισχύσουν αναδρομικά από την 1η Ιουλίου και θα παρουσιάζουν κλιμάκωση. Οι απώλειες στους ένστολους θα είναι συγκριτικά οι μικρότερες".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Παΐσιος: Το Γένος μας θα μεγαλώσει".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "η Ελλάδα δεν θα συμμετάσχει στον Μεγάλο Πόλεμο. Οι Μεγάλες Δυνάμεις θα μας δώσουν την Κωνσταντινούπολη. Λίγο πριν τον Πόλεμο θα υπάρχει κακομοιριά στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη!... ".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Ψυχρολουσία για ένστολους με ψαλίδι έως 20% στους μισθούς".

Η εφημερίδα γράφει ότι "μειώσεις 6% έως 7,5% αναδρομικά από 1ης Ιουλίου και 12% από το 2013 προανήγγειλε ο υπ.Οικονομικών. Με κινητοποιήσεις απαντούν οι εργαζόμενοι στα Σώματα Ασφαλείας. Κούρεμα 5% έως 30% και για τους πανεπιστημιακούς, που απειλούν να τινάξουν στον αέρα την εξεταστική".

ΕΣΤΙΑ: "Οι λαϊκιστές απειλούν την Κυβέρνηση".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "με την έναρξη του Σεπτεμβρίου άρχισαν πάλι να παρελαύνουν από τα μέσα ενημέρωσης οι διάφοροι λαϊκιστές. Το μόνο που έχουν να πουν είναι το "όχι" σε οποιαδήποτε πολιτική προκρίνει η κυβέρνησις ".

Η ΑΥΓΗ: "Ο λαός στο προσκήνιο με την Αριστερά".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "προσκλητήριο ενότητας για να ηττηθούν το Μνημόνιο και οι πολιτικοί εκφραστές του και να ανασυγκροτηθεί η μεγάλη κοινωνική συμμαχία της αλλαγής του '81 σε νέα κοινωνική πλειοψηφία της ανατροπής, ώστε ο λαός να έρθει σύντομα στην εξουσία, απηύθυνε ο Αλ.Τσίπρας σε μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση χθες βράδυ στη Νίκαια, την οποία διοργάνωσε ο Νέος Αγωνιστής συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ".

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "Δάνεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα