Ο Τύπος της Τρίτης

Τα μέτρα που αποφάσισε το υπουργικό συμβούλιο για την αναβάθμιση του κέντρου της Αθήνας, η χθεσινή συνεδρίαση του Eurogroup και οι δηλώσεις για μετατάξεις υπαλλήλων υπηρεσιών που καταργούνται μέσω ΑΣΕΠ κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων την Τρίτη.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Τα νέα μέτρα που αποφάσισε το Υπουργικό
Συμβούλιο"

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "χίλιοι αστυνομικοί σε καθημερινές περιπολίες με αύξηση του ωραρίου εργασίας τους. Εβδομαδιαίες επιχειρήσεις - "σκούπα". Μείωση φόρων μεταβίβασης από 10% σε 3%. Χαμηλότερες αντικειμενικές αξίες. Εκπτωση φόρου 80% σε αναπλάσεις κατοικιών".

   
ΑΥΡΙΑΝΗ: "Το μπλόκο στην 5η δόση και στο νέο δάνειο μας σπρώχνουν ολοταχώς σε στάση πληρωμών"

Η εφημερίδα γράφει ότι "προπομπό εφιαλτικών εξελίξεων, που θα επιταχύνουν το τετέλεσται της πτώχευσης, συνιστά το ντε φάκτο μπλόκο στην αναδανειοδότηση της Ελλάδας που προβάλλουν οι περισσότερες κυβερνήσεις των χωρών-μελών της Ευρωζώνης".

  
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Μέσω ΑΣΕΠ- Βόμβα του υπουργού Εσωτερικών για την... αξιολόγηση των υπαλλήλων"

Η εφημερίδα γράφει ότι "το μαρτύριο της σταγόνας για τον "θάνατο" (δηλαδή τις απολύσεις) και μάλιστα μέσω ΑΣΕΠ, έχει επιλέξει η κυβέρνηση για τους δημοσίους υπαλλήλους".

  
ΕΘΝΟΣ: " Ντιρεκτίβα για συναίνεση από Βρυξέλλες"

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "νέα δραματική τροπή πήραν αργά χθες τη νύχτα οι διαβουλεύσεις για το "ελληνικό πρόβλημα" καθώς οι δύο ισχυροί άνδρες του Eurogroup Ζ. Κ. Γιούνκερ και Ο. Ρεν ζήτησαν την έγγραφη συμφωνία και της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο νέο πρόγραμμα για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση".

  
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Πατροκοσμάς: Θα ξεσηκωθεί το "ρέμπελο" και θα μας καταστρέψει!..."

Η εφημερίδα γράφει ότι "σαφώς ο Πατροκοσμάς είχε προβλέψει τα τεκταινόμενα, σήμερα, με τους λαθρομετανάστες "μας". Χρησιμοποιώντας, μάλιστα τη λέξη "ρέμπελο" σαφέστατα εννοεί τους εκτός ελέγχου πλέον "εξεγερμένους" από κάθε σημείο του ορίζοντος εισβολείς στην, άλλοτε,, τόσο ήσυχη από τέτοια φαινόμενα χώρα μας".

  
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: "Καυτό 20ήμερο σφραγίζει την τύχη του Παπανδρέου και της χώρας"

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "ακόμη πιο δύσκολη η συμφωνία για την πέμπτη δόση του δανείου και την επιμήκυνση της αποπληρωμής του. Φόβοι για επιβολή ακόμη πιο σκληρού πακέτου μέτρων και πιέσεις για υποθήκευση δημόσιας περιουσίας".

  
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Απολύσεις μέσω μετατάξεων!"

Η εφημερίδα γράφει ότι "κερκόπορτα των απολύσεων σε ΔΕΚΟ, Οργανισμούς (ΝΠΙΔ), κρατικές τράπεζες και Τοπική Αυτοδιοίκηση, μέσα από ένα νέο σύστημα μετατάξεων, άνοιξε χθες μιλώντας για πρώτη φορά γι' αυτό το θέμα ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης.

  
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Χοντρός εκβιασμός για ξεπούλημα εδώ και τώρα"

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "Παπακωνσταντίνου: μας απέρριψαν τα μέτρα 2011-2015 και ζητούν συναίνεση για νέα πιο... συγκεκριμένα. Γιούνκερ: Αν επιταχυνθούν οι μεταρ
Keywords
Τυχαία Θέματα