Ο Τύπος της Τρίτης

Οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα για το μεσοπρόθεσμο, η επιστολή των 16 βουλευτών του κυβερνητικού κόμματος στον πρωθυπουργό, η διαμαρτυρία των «αγανακτισμένων», η βία κατά στελεχών της κυβέρνησης και οι πρόσθετοι φόροι για τους ιδιοκτήτες ημιυπαίθριων κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων την Παρασκευή.

   
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ:
"Παντιέρα κατά της κυβέρνησης από 16 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ!".

Η εφημερίδα γράφει ότι "όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για τις εξελίξεις στο κυβερνητικό «στρατόπεδο» αφήνει, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, η χθεσινή ανταρσία των 16 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, που παρά τις αυστηρές προειδοποιήσεις του Μαξίμου, έστειλαν με επιστολή τους μήνυμα στον πρωθυπουργό να μη θεωρεί δεδομένη την ψήφο τους για τα νέα μέτρα που προβλέπονται στο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα".`

  
ΑΥΡΙΑΝΗ: "Πήραν με τις πέτρες βουλευτές".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "η προφητεία του Παπανδρέου ("... θα μας πάρουν με τις πέτρες") τελικά εκπληρώθηκε: Δεν πέρασε εικοσιτετράωρο από τον αποκλεισμό των εθνοπατέρων στη Βουλή και ενώ από τη μέρα της υπογραφής του Μνημονίου είναι δεκάδες τα περιστατικά φραστικών επιθέσεων, ακόμα και προπηλακισμών βουλευτών, και η πρωθυπουργική ρήση επαληθεύτηκε κυριολεκτικά".

  
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Πανικός. Τα ματ έσωσαν τον Πεταλωτή".

Η εφημερίδα γράφει ότι "ο κ. Πεταλωτής έφτασε στο Α' ΚΑΠΗ Αργυρούπολης, αργά το απόγευμα, προκειμένου να μιλήσει για την κυβερνητική πολιτική σε προγραμματισμένη εκδήλωση. Ωστόσο, κάτοικοι της περιοχής, που φαίνεται ότι είχαν ενημερωθεί για την «επίσκεψη» του κυβερνητικού εκπροσώπου στην πόλη τους, του επιφύλασσαν μια «ξεχωριστή» υποδοχή που θα θυμάται σε όλη του τη ζωή".

  
ΕΘΝΟΣ: "Αναταράξεις στο «παρά 5'» της συμφωνίας".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "σε σκληρή διαπραγμάτευση μέχρι τέλους έχει αποδυθεί ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου. Βρίσκεται στο «παρά 5'» για μια «συμφωνία διάσωσης», που θα ισχύσει από τον τρέχοντα μήνα. Ομως οι αναταράξεις εντείνονται από την αντιπολίτευση, τους «αγανακτισμένους» και την επιστολή 16 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, που ζητούν σύγκληση των κομματικών οργάνων".

  
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Θα μας ταΐζουν και τσιπάκια RFID οι αντίχριστοι!".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "«NUTRISMART: Επανάσταση στη διαχείριση της διατροφής». Αυτό είναι το σλόγκαν της εφαρμογής που δημιούργησε ο Εβραίος Hannes Harms, φοιτητές βιομηχανικού σχεδίου στο Royal College of Art του Λονδίνου. Σύμφωνα με την εφαρμογή, εγγράψιμες RFID ετικέτες (τσιπάκια) θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν τα BAR CODES στις συσκευασίες των προϊόντων".

  
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: "«Εξέγερση» 16 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ κατά Παπανδρέου".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "με την επιστολή τους ρωτάνε γιατί έπεσε έξω η κυβέρνηση στις προβλέψεις της, απαιτούν σύγκληση της κοινοβουλευτικής ομάδας και των κομματικών οργάνων, βάζουν ζήτημα για αποκρατικοποιήσεις - αξιολόγηση δημόσιας περιουσίας".

  
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Φοροαπάτη με τους
Keywords
Τυχαία Θέματα