Ο Τύπος της Τετάρτης

Οι κυβερνητικές διαψεύσεις για την αποχώρηση του Κατάρ από το Ελληνικό, η τέταρτη αξιολόγηση του προγράμματος οικονομικής πολιτικής, οι αναδρομικές αυξήσεις αποδοχών που ζητούν βουλευτές, το σκάνδαλο με τις διαφημιστικές εταιρίες και το τελευταίο αντίο στο Θανάση Βέγγο κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων την Τετάρτη.


ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Διαψεύδουν την αποχώρηση των Καταριανών από το Ελληνικό".

Η εφημερίδα γράφει ότι "σε όλους τους τόνους επιχείρησε χθες
η κυβέρνηση να διαψεύσει τις πληροφορίες περί ναυαγίου της επένδυσης του Κατάρ στο Ελληνικό, εξαιτίας αδιαφανών διαδικασιών στην ανάθεση της επένδυσης από την πλευρά της κυβέρνησης και πιέσεων του Βερολίνου".

   
ΑΥΡΙΑΝΗ: "Στη Βουλή το γιγαντιαίο σκάνδαλο με τις διαφημιστικές εταιρίες που έχουν καταληστεύει εφημερίδες, περιοδικά, ραδιόφωνα και τηλεοράσεις".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "το υπερ-σκάνδαλο των μαύρων επιστροφών που εκβιαστικά απαιτούν από τους ιδιοκτήτες εφημερίδων, καναλιών και ραδιοφώνων οι νονοί των διαφημιστικών εταιριών, το καρτέλ των οποίων ελέγχει σε απόλυτο βαθμό το επικοινωνιακό κύκλωμα που εξυπηρετεί το πολιτικό σύστημα με αντιπαροχή την προστασία της κολοσσιαίας μπίζνας των 250 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο, φέρνει στη Βουλή σε ερώτηση-βόμβα ο Γιώργος Καρατζαφέρης".

  
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Απάτη Γιώργου με τον νέο Καλατράβα".

Η εφημερίδα γράφει ότι "ο διάσημος Ισπανός αρχιτέκτονας (που παρουσιάστηκε ως άμισθος σύμβουλος λόγω της φιλίας του με τον πρωθυπουργό) είναι διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας που πήρε με απευθείας ανάθεση το έργο".

  
ΕΘΝΟΣ: "Και τα ρέστα ζητούν τώρα οι βουλευτές!".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "την ώρα που η κοινωνία δοκιμάζεται σκληρά από την οικονομική κρίση, μεγάλος αριθμός τέως βουλευτών προσέφυγε στο Ελεγκτικό Συνέδριο. Ζητούν και τα ρέστα, διεκδικώντας αναδρομικές αυξήσεις αποδοχών, που φτάνουν τα 250.000 ευρώ για τον καθένα. Σε δεκάδες εκατομμύρια υπολογίζεται το αιτούμενο συνολικό ποσό".

  
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Τα παιδιά «indigo» κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Μήπως μας σώσουν αυτά;".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "επιστήμονες διαπιστώνουν ότι ήδη υπάρχει ανάμεσά μας μια «φωτισμένη» γενιά παιδιών που, με τα χαρίσματά τους, μπορεί να μας σώσουν. Τα παιδιά «indigo» όπως έχουν επονομασθεί βάσει της σχετικής έρευνας ενός ψυχολόγου ονόματι Lee Caroll, διαθέτουν μια «αύρα» που τα αναβιβάζει σε υψηλότερο επίπεδο νοημοσύνης από τους λοιπούς ανθρώπους".

  
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: "Που το πάνε οι Μητσοτάκηδες;".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "σενάρια συνεργασίας μετά τη δήλωση Μητσοτάκη για την ανάγκη εθνικής συνεννόησης. Διαφωνεί με τη φρασεολογία του πατέρα του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ η Ντόρα ζήτησε εκλογές, επέκρινε την κυβέρνηση ως ανίκανη και ζήτησε συνεννόηση ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. Ο Αρης Σπηλιωτόπουλος συμφώνησε με την πρόταση του Κ. Μητσοτάκη. Πεταλωτής: «Δικαίωμα του Κ. Μητσοτάκη να κάνει παρεμβάσεις για τους δικούς του προσωπικού
Keywords
Τυχαία Θέματα