Ο Τύπος της Τετάρτης

Ποια θέματα κυριαρχούν: οι διαπραγματεύσεις για τα νεα μέτρα, η συνάντηση Ντράγκι με Σαμαρά.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Εύσημα Ντράγκι στον Σαμαρά".

Ηεφημερίδα γράφει ότι "με καλό βαθμό πέρασε ο Αντώνης Σαμαράς και το χθεσινό δύσκολο τεστ στο εξωτερικό, κατά τη συνάντησή του με τον πρόεδροτης Ευρωπαϊκής

Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι στην Φρανκφούρτη".

ΑΥΡΙΑΝΗ: "49 χρόνια δουλειά για σύνταξη".

Ηεφημερίδα τονίζει ότι "ένα δισεκατομμύριο κοστολογούν οι οικονομικοί εγκέφαλοι της τρόικας και του υπουργείου την αύξηση των ορίων ηλικίας κατά δύο χρόνια. Οι πληροφορίες λένε ότι ουσιαστικά η αύξηση των ορίων έχει πάρει το πράσινο φως της τρόικας καθώς θεωρείται από τα λεγόμενα «χειροπιαστά», από εκείνα που έχουν δηλαδή άμεσα οικονομικά αποτελέσματα".

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Ευχαριστώ την τρόικα!".

Ηεφημερίδα γράφει ότι "μόνο «ζήτω η τρόικα» δεν είπε χθες ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος στην ομιλία του στο 11ο Συνέδριο Healthworld2012, με θέμα «Επανεξετάζοντας και αναθεωρώντας το Μνημόνιο - Οι επιπτώσεις στην υγεία και την περίθαλψη», που διοργάνωσε το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό επιμελητήριο στην Αθήνα".

ΕΘΝΟΣ: "Νέο θρίλερ για αποζημιώσεις-εξαήμερο"

Ηεφημερίδα σημειώνει ότι "με πεισματικό τρόπο η τρόικα αξιώνει νέες εξουθενωτικές ρυθμίσεις για τους μισθωτούς. Η διαπραγμάτευση εξελίσσεταισε θρίλερ. Οι πιέσεις επεκτείνονται και στο Ασφαλιστικό για αύξηση των ορίων ηλικίας και μείωση των συντάξεων".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Σχέδιο «Ιμπραήμ» για ισλαμοποίηση της Ελλάδας".

Σύμφωναμε την εφημερίδα "συναγερμός έχει σημάνει τον τελευταίο καιρό στα ανώτατα κλιμάκια της Ελληνικής Αστυνομίας, με αφορμή αναφορές των αρμόδιων ελληνικών υπηρεσιών για περίεργες κινήσεις λαθρομεταναστών, κυρίως μουσουλμάνων, σε διάφορες περιοχές της χώρας, και συγκεκριμένα κυρίως της Θράκης, της Δυτικής Πελλοπονήσου και της Ηγουμενίτσας".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Μαχαίρι από Τρόικα στις αποζημιώσεις".

Ηεφημερίδα γράφει ότι "το «φάκελο» με τα εργασιακά του ιδιωτικού τομέα άνοιξαν, χθες, οι εκπρόσωποι της Τρόικας στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας, θέτοντας επί τάπητος όχι μόνο τις επερχόμενες αυξήσεις των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης και τις μειώσεις στις συντάξεις, αλλά και την περαιτέρω συρρίκνωση των αποζημιώσεων σε περίπτωση απόλυσης έως 50%, τη μεγαλύτερη ελαστικοποίηση του ημερήσιου χρόνου απασχόλησης, την καθιέρωση ενός μηχανισμού διαμόρφωσης του ελάχιστου κατώτατου μισθού και την επαναφορά της εξαήμερης εργασίας".

ΕΣΤΙΑ: "Οι κρατικοδίαιτοι ανθίστανται".

Ηεφημερίδα τονίζει ότι "η κοινωνία έχει φθάσει στα όριά της, εδήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγ. Βενιζέλος. Και πράγματι, αυτό ισχύει. Αλλά το ερώτημα είναι ποιό τμήμα της κοινωνίας και γιατί".

Η ΑΥΓΗ: "Ακραία μέτρα κατά των διαδηλώσεων".

Σύμφωναμε την εφημερίδα "αυταρχισμό και κρατική καταστολή σηματοδοτούν τα μέτρα περιορισμού των διαδηλώσεων που προανήγγειλε χθες ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ν. Δένδιας λίγες ημέρες πριν οριστικοποιηθεί το

Keywords
Τυχαία Θέματα