Ο Τύπος της Πέμπτης

Τα θέματα που κυριαρχούν στο σημερινό Τύπο η συνάντηση των τριών αρχηγών στο Μαξίμου, το σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών καταβολής σε δόσεις των φόρων που περιλαμβάνονται στα εκκαθαριστικά σημειώματα, η αποστολή των ειδοποιητηρίων για την πληρωμή του ενιαίου τέλους ακινήτων και οι αποκρατικοποιήσεις.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Σε 5 διμηνιαίες δόσεις το χαράτσι ακινήτων".

Η εφημερίδα γράφει ότι "τον εισπρακτικό μηχανισμό με μέτρα που θα οριστικοποιηθούν ή θα τροποποιηθούν τον Σεπτέμβριο

με την κατάθεση του νέου φορολογικού νόμου, ενεργοποιεί το υπουργείο Οικονομικών. Ως άμεση προτεραιότητα τίθεται η αποστολή των ειδοποιητηρίων για την πληρωμή του ενιαίου τέλους ακινήτων που ξεκινά, σύμφωνα με τον κ. Μαυραγάνη, τις επόμενες ημέρες".

ΑΥΡΙΑΝΗ: "Τελειώστε με τις συσκέψεις και πάρτε γρήγορα αποφάσεις πριν βουλιάξει ολοκληρωτικά η χώρα ".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "τελεία και παύλα στις συσκέψεις για να μπορέσει να εργαστεί ο Γιάννης Στουρνάρας, είναι η μοναδική συνταγή που πρέπει να ακολουθήσουν τα τρία κόμματα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση, καθώς η πολυγλωσσία και οι διαφοροποιήσεις μόνο νέα προβλήματα μπορούν να προκαλέσουν στη χώρα που σπαράσσεται από την ύφεση ".

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Ψάχνουν Αντρίκο για τις περίεργες «διαδρομές» CDS! ".

Η εφημερίδα αναφέρει ότι "τις δαιδαλώσεις και περίεργες διαδρομές της πορείας των CDS (ασφάλιστρα κινδύνου σε περίπτωση χρεοκοπίας της χώρας), η οποία συνδέεται με την υπό δικαστική διερεύνηση πιθανή εμπλοκή του Αντρίκου Παπανδρέου, καλείται να ερευνήσει -εκ νέου- ο επίκουρος οικονομικός εισαγγελέας Αριστείδης Κορέας. Τη σχετική καταγγελία έδωσε ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης, ο οποίος διαφώνησε με την αρχειοθέτηση της υπόθεσης και διέταξε τη διενέργεια περαιτέρω προανακριτικών πράξεων ".

ΕΘΝΟΣ: "Εξηγήσεις μετά την.... παρεξήγηση".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "η συνάντηση των κυβερνητικών εταίρων χθες στο Μέγαρο Μαξίμου οδήγησε στη διευθέτηση της επαπειλούμενης κρίσης. Ο στόχος της επαναδιαπραγμάτευσης παραμένει ισχυρός, αλλά προϋποθέτει την προώθηση των διαρθρωτικών αλλαγών".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "«Δημιούργημα» αεροψεκασμών ο καύσωνας!!!".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "καταστροφικά πειράματα και παγκόσμιο χημικό έγκλημα στην ατμόσφαιρα ".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "4 αλλαγές στη φορολογία".

Η εφημερίδα γράφει ότι "η τελική πρόταση του υπουργείου Οικονομικών. Παγώνουν οι αντικειμενικές αξίες. Ακριβαίνει το πετρέλαιο θέρμανσης. Στο μικροσκόπιο οι αποδείξεις. Θα αυξηθεί σταδιακά το αφορολόγητο ".

ΕΣΤΙΑ: "Ηλεκτρικό χάος με τις δηλώσεις ".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "όποιος φορολογούμενος επιχειρήση τις ημέρες αυτές να υποβάλη ηλεκτρονικά -όπως έχει υποχρέωση- την φορολογική του δήλωση, έρχεται αντιμέτωπος με ηλεκτρονικό χάος. Συχνά το σύστημα υφίσταται υπερφόρτωση και δεν δέχεται καμμία εγγραφή".

Η ΑΥΓΗ: "Τρόικα εσωτερικού! ".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "προπέτασμα καπνού πριν ληφθούν τα νέα μέτρα αποδείχτηκε η ρητορική Βενιζέλου περί «επαναδιαπραγμάτευσης»,

Keywords
Τυχαία Θέματα