Ο Τύπος της Παρασκευής

Ποια θέματα κυριαρχούν: σήμερα ο Σαμαράς στο Βερολίνο, χθες η συνάντηση Μέρκελ-Ολάντ με διαφωνίες για Ελλάδα και ευρώ, υπεγράφη ο εξωδικαστικός συμβιβασμός για το σκάνδαλο της Siemens.

ΑΥΡΙΑΝΗ: "Εκλεισε το σκάνδαλο της Siemens με συμβιβασμό".

Ηεφημερίδα

τονίζει ότι "μετά από τις ασφυκτικές πιέσεις και τους εκβιασμούς των Γερμανών... γλιτώνουν τη φυλακή τα λαμόγια οι πολιτικοί που άρπαξαν μίζες δισεκατομμυρίων για να υπερτιμολογεί ο γερμανικός κολοσσός στο πενταπλάσιο τα έργα και τις συμβάσεις που εξασφάλιζε μονοπωλιακά από το ελληνικό Δημόσιο".

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Πως θα δοθούν 562 νησιά σε ιδιώτες".

Ηεφημερίδα γράφει ότι "παραχώρηση για 100 χρόνια με σκοπό την εμπορική εκμετάλλευση σχεδιάζει η κυβέρνηση. Το ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων έχει αρχίσει ήδη την καταγραφή τους, αναζητώντας "επενδυτές".

ΕΘΝΟΣ: "Πλιορκία στο "τείχος του Βερολίνου".

Ηεφημερίδα σημειώνει "μαραθώνια συνάντηση Μέρκελ-Ολάντ με διαφωνίες γιαΕλλάδα και ευρώ. Χαλάρωση και ευελιξία για την κρίση της Ευρωζώνης ζήτησε ο Γάλλος πρόεδρος. Ακαμπτη "η σιδηρά κυρία" επιμένει στην πολιτική της σκληρής λιτότητας. Σε αλλαγή κλίματος προσβλέπει ο Σαμαράς στο σημερινό ραντεβού με την καγκελάριο".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Πατροκοσμάς ο Εθνομάρτυρας του ελληνικού λαού".

Σύμφωναμε την εφημερίδα "σαν σήμερα η άγια αυτή μορφή της Ορθοδοξίας έδινε το παράδειγμα της αντίστασης. Ας αναλογισθούν οι πολιτικοί και οι Ιεράρχες μας λοιπόν, τις δύσκολες ώρες που περνά ο λαός μας και ας λάβουν λίγη από τη φλόγα του Πατροκοσμά και ας ξεσηκώσουν τον λαό μας κατά των σχεδίων της επερχόμενης παγκοσμιοποίησης".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Πτώση ρεκόρ 21% στις τιμές των ακινήτων".

Ηεφημερίδα γράφει ότι "κρίση και υπερφορολόγηση γονατίζουν την κτηματαγορά. 100.000 διαμερίσματα μένουν απούλητα. Ξεφούσκωμα - μαμούθ 27% στη Θεσσαλονίκη".

ΕΣΤΙΑ: "Καταφθάνουν τα ΦΑΠ των ετών 2010-2011".

Ηεφημερίδα τονίζει ότι "όπως εγνώσθη από το υπουργείο Οικονομικών, εντόςτου Οκτωβρίου θα αρχίσουν να αποστέλλονται στους ιδιοκτήτες ακινήτων τασημειώματα για την πληρωμή του Φόρου Ακινήτου Περιουσίας των ετών 2010 και 2011. Για τους περισσότερους ιδιοκτήτες, η επιβάρυνσις θα είναι δυσβάστακτη".

Η ΑΥΓΗ: "Πεσκέσι στη Μέρκελ το κουκούλωμα της Siemens".

Σύμφωναμε την εφημερίδα "σήμερα ο Σαμαράς στο Βερολίνο, με όρκους πίστης στο Μνημόνιο. Χθες ο Στουρνάρας έσπευσε να υπογράψει τον εξωδικαστικό συμβιβασμό για το σκάνδαλο της Siemens. Τη Δευτέρα η συζήτηση της επερώτησης του ΣΥΡΙΖΑ, υπό το κράτος των τετελεσμένων 2 δισ.ευρώ εχασε το ελληνικό Δημόσιο, σύμφωνα με ομόφωνο πόρισμα της διακομματικής επιτροπής."

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "Πλασματικά. Αναγνωρίστε τα και βγείτε νωρίτερα στη σύνταξη".

Ηεφημερίδα επισημαίνει ότι "χιλιάδες ασφαλισμένοι που βρίσκονται εγκλωβισμένοι μεταξύ ανεργίας και μισθών πείνας μπορούν να συνταξιοδοτηθούν μέχρι τέλος του χρόνου αναγνωρίζοντας μέχρι και 5 πλασματικά έτη".

Η Ελλάδα αύριο:"Στα 265 ευρώ η δεύτερη σύνταξη".

Ηεφημερίδα σημειώνει ότι "στο

Keywords
Τυχαία Θέματα