Ο Τύπος της Παρασκευής

To πρόγραμμα της ΝΔ για την οικονομία, τα επεισόδια στις χθεσινές συγκεντρώσεις-πορείες, τα φαινόμενα εγκληματικότητας και βίας στο κέντρο της Αθήνας, οι αλλαγές στις αγορές ηλεκτρισμού και αερίου και η έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων την Παρασκευή.


ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ
ΤΥΠΟΣ: "Πρόγραμμα ελπίδας..."

Η εφημερίδα γράφει ότι "την "επανεκκίνηση" της οικονομίας που θα οδηγήσει στη σωτηρία της χώρας, διακήρυξε χθες από το Ζάππειο ο Αντώνης Σαμαράς μέσα από το επικαιροποιημένο, κοστολογημένο και ρεαλιστικό πρόγραμμα της ΝΔ για έξοδο από την κρίση".

   
ΑΥΡΙΑΝΗ: "Τολμηρές προτάσεις Σαμαρά για επανεκκίνηση της Οικονομίας"

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "το γάντι στην κυβέρνηση έριξε χθες ο πρόεδρος της ΝΔ Αντ. Σαμαράς με την παρουσίαση ενός ολοκληρωμένου οικονομικού προγράμματος, προτάσσοντας την ανάγκη για άμεση επανεκκίνηση της οικονομίας μέσω ενός "δημιουργικού σοκ" ".

  
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Η λύση- Επανεκκίνηση τώρα με επτά γενναία βήματα"

Η εφημερίδα γράφει ότι "να είστε σίγουροι και να μου έχετε εμπιστοσύνη. Είμαστε Ελληνες. Είμαστε ο σπόρος που δεν πεθαίνει. Μπορούμε και θα καταφέρουμε". Με αυτό το μήνυμα ελπίδας, σιγουριάς και προοπτικής, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, με μια ηγετική εμφάνιση, κάλεσε τους πολίτες να συνυπογράψουν το Συμβόλαιο Αυτοπεποίθησης και Αξιοπρέπειας, που "κατέθεσε" χθες στο Ζάππειο ΙΙ".

  
ΕΘΝΟΣ: "Αγρια δύση - Σοκ και βία στο κέντρο της Αθήνας"

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "επιτέλους, κάντε κάτι! Οταν μέσα σε τρία εικοσιτετράωρα η ανεξέλεγκτη δράση εγκληματικών και αντικοινωνικών στοιχείων στο κέντρο της πρωτεύουσας έχει, άμεσα ή έμμεσα, ως αποτέλεσμα μια πρωτοφανούς αγριότητας δολοφονία και έναν βαρύτατο τραυματισμό ενός διαδηλωτή...".

  
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Μητροπολίτης Αμβρόσιος: με την απογραφή νομιμοποιούν τους αρσενοκοίτες και "γράφουν" τη θρησκεία μας!"

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "φωτιά και λαύρα κατά της καθ' όλα ύποπτης αυτής "απογραφής" που διενεργείται αυτές τις ημέρες στην χώρα μας είναι ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος τονίζοντας ότι "όσοι σχεδίασαν τα έντυπα είναι απαράδεκτοι"! "

  
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: "Ολόκληρη η ομιλία- πρόταση Σαμαρά για την οικονομία"

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "προτείνει την άμεση μείωση των φορολογικών δεικτών, ενιαίο φορολογικό συντελεστή 15% επί των κερδών των επιχειρήσεων, ανώτατο φορολογικό συντελεστή εισοδήματος από το 45% στο 30%, εντυπωσιακή μείωση όλων των κατηγοριών του ΦΠΑ...".

  
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Αγριότητες- 48ωρο ανεξέλεγκτης βίας στο κέντρο της Αθήνας"

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "νύχτα παρακράτους έζησε χθες το κέντρο της Αθήνας, καθώς ορδές ακροδεξιών μαχαίρωναν, ξυλοκοπούσαν και προπηλάκιζαν μετανάστες"

 
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Ρεαλιστική απάντηση στην αποτυχία του Μνημονίου-Το σχέδιο Σαμαρά για έξοδο από την κρίση"

Η
Keywords
Τυχαία Θέματα