Ο Τύπος της Παρασκευής

Το έκτακτο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών εν μέσω πιέσεων και πολιτικών σεναρίων σε μια προσπάθεια συναίνεσης για την έξοδο από την κρίση και οι ειρηνικές διαμαρτυρίες ενάντια στο πολιτικό σύστημα και την τρόικα κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων την Παρασκευή.
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Εκλογές προ των πυλών;".

Η εφημερίδα γράφει ότι "πλήθος σεναρίων, που δραματοποιούν ακόμη περισσότερο το πολιτικό κλίμα, πυροδότησε η ανακοίνωση της σημερινής έκτακτης σύγκλησης του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της
Δημοκρατίας".

   
ΑΥΡΙΑΝΗ: "Να παραιτηθούν Παπούλιας και Παπανδρέου".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "στη συνείδηση του πανελλήνιου έχει εντυπωθεί ακλόνητη η πεποίθηση ότι ο Παπανδρέου αποφασίζει και ο Παπούλιας υπογράφει".

  
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Φεύγει σήμερα αν...".

Η εφημερίδα γράφει ότι "ο πρωθυπουργός αποχαιρετά την εξουσία εφόσον δεν πάρει τη συναίνεση. Σενάρια για προκήρυξη εκλογών ή για κυβέρνηση προσωπικοτήτων με άλλον επικεφαλής".

  
ΕΘΝΟΣ: "Ενώπιος ενωπίω για εθνική συνεννόηση".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "δραματικό χαρακτήρα προσλαμβάνει η σημερινή σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Βρίσκονται ενώπιος ενωπίω. Αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους, καθώς η οικονομική κρίση φτάνει σε οριακό σημείο".

  
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Ψεκάζουν, ψεκάζουν αλλά... έστιν και δίκης οφθαλμός! Ιδού και η απόδειξη: αεροπλάνο με ψεκαστικά κατέπεσε στις ΗΠΑ!..".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "μπόινγκ 707 των Αμερικανών σε ναυτική βάση της Καλιφόρνια, έπεσε και κάηκε. Σημειωτέον ότι δεν κάηκε στα ονομαζόμενα «φτερά» όπου είναι οι κινητήρες, αλλά στην άτρακτο όπου και βρισκόταν φορτίο καυσίμων. Αλλά, ουσιαστικώς, αυτά τα καύσιμα δεν ήταν τίποτε άλλο από «καθαρά υγρά» που συμπεριέχουν ναρκωτικές ουσίες. ...Τις οποίες οι παλιάνθρωποι ψεκάζουν στον κόσμο για να τον... «ηρεμούν»".

  
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: "Οικουμενική ή εκλογές στο τραπέζι Παπούλια με αρχηγούς".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "σαν βόμβα έπεσε η πρωτοβουλία του Προέδρου της Δημοκρατίας που ανελήφθη μετά τη συνάντηση του Γ. Παπανδρέου με την Αμερικανίδα υπουργό Εξωτερικών Χίλαρυ Κλίντον. η σημερινή σύσκεψη οδηγεί σε πραγματική οικουμενική κυβέρνηση με τη συμμετοχή προσωπικοτήτων ή σε εκλογές".

  
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Προς ραγδαίες εξελίξεις".

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι "πυκνώνουν με ραγδαίο ρυθμό οι εξελίξεις στην Ελλάδα, τόσο σε οικονομικό επίπεδο, καθώς οι δανειστές της χώρας δημιουργούν συνεχώς νέα προσκόμματα και θέτουν νέες προϋποθέσεις για την εκταμίευση του δανείου, όσο και σε πολιτικό επίπεδο, δεδομένου ότι σενάρια, που φτάνουν μέχρι και στο σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας με τεχνοκράτες, συνόδευσαν την αναγγελία του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια".

  
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Υστατο κόλπο από τον Παπανδρέου".

Η εφημερίδα γράφει ότι "στον ύστατο πολιτικό
Keywords
Τυχαία Θέματα