Ο Τύπος της Μ. Τετάρτης

Σκληροί όροι για νέα βοήθεια αν η Ελλάδα δεν επιστρέψει στις αγορές το 2012, οι πρώτες 6 ΔΕΚΟ βγήκαν στο σφυρί, τα "πάθη" της ΔΕΗ, η ΓΕΝΟΠ απειλεί με μπλακάουτ, γερμανικό "κούρεμα" 50%, οι σκέψεις για μείωση προστίμων για τα αυθαίρετα,
τα κατάσταση στα νοσοκομεία και τα προϊόντα "μαϊμού" σε επώνυμα καταστήματα  κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων την Μ. Τετάρτη.

   
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου η μόνη λύση"

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "σε αντίθετη τροχιά από την κυβερνητική οικονομική πολιτική βαδίζει σταθερά η ΝΔ επιμένοντας στην ανάγκη της επαναδιαπραγμάτευσης του Μνημονίου, δίνοντας ταυτόχρονα και το στίγμα του προεκλογικού της προγράμματος".

  
ΑΥΡΙΑΝΗ: " "Φύγε Γιώργο για να σωθούμε" "

Η εφημερίδα γράφει ότι "η κατάρρευση της κυβέρνησης προκαλεί έντονες διεργασίες στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ όπου έχουν αλλάξει ριζικά τα δεδομένα και οι ισορροπίες αλλά και δελφίνοι που έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους για την επόμενη ημέρα".

  
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Τα είπες!- Ξεσκέπασε τον προκλητικό Πάγκαλο το μαγνητόφωνο"

Η εφημερίδα γράφει ότι "μείζον πολιτικό ζήτημα έχει προκύψει (πάλι) με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θόδωρο Πάγκαλο, με αφορμή όσα είπε στην Κωνσταντινούπολη και καταγράφηκαν σε δημοσιογραφικό κασετόφωνο για τους "Ελληνες τεμπέληδες" ".

  
ΕΘΝΟΣ: "Τα ΠΑΘΗ της ΔΕΗ"

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "αδυναμία να εξοφλήσουν τον λογαριασμό τους, με αποτέλεσμα να διακοπεί η παροχή ρεύματος, δηλώνουν 84.387 νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Τα πάθη της ΔΕΗ επιδεινώνει η άκρατη σπατάλη χρήματος, κυρίως από συνδικαλιστές, με εκτός έδρας αμοιβές".

  
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Πειραματόζωα όλοι στους εξουσιαστές-εβραιοσιωνιστές!"

Η εφημερίδα γράφει ότι "πειραματόζωα της παγκόσμιας διακυβέρνησης θέλει να μας καταστήσει ο ...φαρμακερός Γιώργος Π. (Πρωθυπουργός ατυχώς της Ελλάδας εδώ και ενάμιση χρόνο)! Κατόπιν εντολής, φυσικά, των εντολέων του Εβραιοσιωνιστών που ΑΥΤΟΙ είναι η Παγκόσμια Κυβέρνηση".

  
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: "Μητσοτάκης: Δεν θα έκανα ποτέ πρωθυπουργό τον Γ. Παπανδρέου"

Η εφημερίδα γράφει ότι "ζητά τη δημιουργία ενός κινήματος που θα συγκεντρώσει τις υγιείς δυνάμεις του τόπου. Υποστηρίζει πως εάν τον είχαν αφήσει να υλοποιήσει το πρόγραμμά του την περίοδο 1990-1993, σήμερα ο τόπος δεν θα βρισκόταν σε αυτό το χάλι".

  
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Βγήκαν στο σφυρί οι πρώτες 6 ΔΕΚΟ"

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "ιπποδρομίες, φυσικό αέριο, ΟΤΕ, Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, Αγροτική Τράπεζα και Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο πήραν το δρόμο της αποκρατικοποίησης".

  
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Και υβριστής και ψεύτης ο Θεόδωρος Πάγκαλος"

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "έκθετος στα μάτια του ελληνικού λαού μένει ο Θεόδωρος Πάγκαλος από τα ντοκουμέντα που δημοσιεύει κατ' αποκλειστικότητα ο Ελεύθερος Τύπος για την ομιλία του στην Κωνσταντινούπολη, την οποία κατέγραψε η τουρκικ
Keywords
Τυχαία Θέματα