Ο Πέλκας στις κλήσεις του Τσάνα

Τις κλήσεις για τα παιχνίδια της Εθνικής μας ομάδας με Βόρεια Ιρλανδία και Ουγγαρία γνωστοποίησε ο Κώστας Τσάνας με νέο πρόσωπο ο Δημήτρης Πέλκας.
Πρόσκληση σε 23 ποδοσφαιριστές για τους αγώνες της Εθνικής με την Βόρεια Ιρλανδία (8/10/2015, Μπέλφαστ) και την Ουγγαρία (11/10/2015, «Γ. Καραϊσκάκης») απηύθυνε ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Τσάνας. Με τα παιχνίδια αυτά θα ολοκληρώσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του το αντιπροσωπευτικό
μας συγκρότημα στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016. Για πρώτη φορά κλήθηκε στην Εθνική ανδρών ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Πέλκας, ενώ ξεχωρίζει και η επιστροφή του Πέτρου Μάνταλου στη "γαλανόλευκη", πρώτη φορά μετά τον σοβαρό του τραυματισμό.

Οι διεθνείς που κλήθηκαν από τον Τσάνα είναι οι εξής: Ορέστης Καρνέζης, Στέφανος Καπίνο, Μάρκος Βελλίδης, Λουκάς Βύντρα, Βασίλης Τοροσίδης, Στέλιος Κίτσιου, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κώστας Μανωλάς, Βαγγέλης Μόρας, Χοσέ Χολέμπας, Κώστας Σταφυλλίδης, Αλέξανδρος Τζιόλης, Ανδρέας Σάμαρης, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Δημήτρης Πέλκας, Παναγιώτης Κονέ, Πέτρος Μάνταλος, Κώστας Φορτούνης, Στέφανος Αθανασιάδης, Κώστας Μήτρογλου, Νίκος Καρέλης, Χρήστος Αραβίδης.
Keywords
Τυχαία Θέματα