Ο Πανθρακικός νικητής του ντέρμπι

Ο Πανθρακικός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της Θράκης καθώς επικράτησε της Ξάνθης με 2-1 για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Με εννιά παίκτες τελείωσε το παιχνίδι η Ξάνθη που διαμαρτύρεται και για το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Πανθρακικό ο Χοσέ Μαρία Κάσες που έδωσε ασίστ στον Τζάνη για το 1-0 στο 69ο λεπτό και ο ίδιος πέτυχε το δεύτερο γκολ

στο 79΄. Για το γκολ αυτό το οποίο θεωρούν οφσάιντ διαμαρτύρονται οι Ακρίτες.

Η Ξάνθη βρέθηκε να αγωνίζεται με παίκτη λιγότερο από το 16’ όταν ο Φλίσκας αντίκρισε δύο κίτρινες κάρτες σε διάστημα ενός λεπτού.

Η ομάδα του Μάουρερ κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Βάλλα στο 73’ το τέρμα του Τζάνη. Με εννέα παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι Ακρίτες λόγω αποβολής του Παΐτο στο 88’ με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Πανθρακικός (Άκης Μάντζιος): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου (76’Έμποου), Σαρακατσάνος, Ιγκόρ (64’ Χασομέρης), Ρομέου, Λαδάκης, Ζος, Κάσες (90+3’ Μακρυδημήτρης), Μπαϊκαρά, Τζάνης, Ντιόγγκο

Ξάνθη (Ράινερ Μάουρερ): Τσέμα, Τριάδης, Ντε Γκουζμάν (86 Ράνος), Γούτας, Φλίσκας, Μπαξεβανίδης, Βάλλας, Σολτάνι, Μάνταλος (46’ Βασιλακάκης), Μάρτινς, Σολάρι (65΄ Κάλβο)

Keywords
Τυχαία Θέματα