Ο νόμος του Κριστιάνο

O Κριστιάνο Ρονάλντο είχε κέφια και η Σάλκε έπεσε θύμα των... άγριων διαθέσεων της Ρεάλ Μαδρίτης και στον επαναληπτικό (3-1). Ετσι, λοιπόν, με συνολικό σκορ 9-2 (!), η Βασίλισσα της Ευρώπης πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στους "8" της διοργάνωσης.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σημείωσε δύο γκολ και είχε δύο δοκάρια. Μοναδικό μελανό σημείο της επικράτησης της Ρεάλ ήταν ο τραυματισμός του Χέσε, ο οποίος εκτιμάται ότι έχει υποστεί ρήξη χιαστού.

Στο 21' ο Μοράτα άνοιξε στον Μπέιλ, εκείνος έκανε

το γύρισμα και ο Ρονάλντο από κοντά άνοιξε το σκορ. Στο 30' ήρθε η ισοφάριση για τους Γερμανούς με σουτ του Χούγκλαντ που κόντραρε στον Ράμος με συνέπεια η μπάλα να αλλάξει πορεία και να καταλήξει στα δίχτυα.

Στο 75' ο Κριστιάνο Ρονάλντο κάνει το 2-1 ενώ δύο λεπτά αργότερα έπειτα από σουτ του Πορτογάλου στο δοκάρι, ο Μοράτα στην επαναφορά διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Ο Ρονάλντο άγγιξε το χατ-τρικ στο 83', σημαδεύοντας εκ νέου το δοκάρι σε σουτ που επιχείρησε.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κασίγιας, Βαράν, Ράμος (79' Καρβαχάλ), Κοεντράο, Νάτσο, Αλόνσο (46' Καζεμίρο), Ίσκο, Ιγιαραμέντι, Κριστιάνο, Χεσέ (8' λ.τρ. Μπειλ)

ΣΑΛΚΕ: Φάχρμαν, Χούγκλαντ, Χέβεντες (58' Χεβέντες), Μάτιπ, Κολάσινατς, Μέιερ, Ντράξλερ, Αϊχάν, Νοϊστέντερ, Ομπάσι, Χούντελααρ (46' Ζαλάι)

Keywords
Τυχαία Θέματα