Ο Κ. Τασούλας στον ΑΘΗΝΑ984

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Τασούλας, μίλησε στις 2/4 στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» και τη Νόνη Καραγιάννη.

Μεταξύ άλλων, είπε:

* Για την επίσκεψη της τρόικα:

«Έχω διαφορετική εικόνα από το στερεότυπο ότι έρχεται αγριεμένη η τρόικα και εμείς τρεμάμενοι προσπαθούμε, άρον - άρον, να "κουτσοσυνεννοηθούμε", για να ξεπεράσουμε και αυτόν τον κάβο. Δεν έχω αυτήν την εικόνα, ειδικά γι' αυτή την φάση».

Δημοσιογράφος:
Θα χαρώ πολύ να μου πείτε την εικόνα που έχετε, γιατί σήμερα τα ΜΜΕ καταγράφουν μια εικόνα πολύ έντονων πιέσεων, οι οποίες υπάρχουν ενόψει της έλευσης των εκπροσώπων των δανειστών...

Κ. Τασούλας: «Εκτός από τον Τύπο, υπάρχει και ένα αίσθημα δυσπιστίας προς τον τύπο ή τους πολιτικούς, το οποίο δεν είναι αρρωστημένο. Το λέω αυτό, διότι καλό θα είναι πότε - πότε να μας διακρίνει μια δυσπιστία, καθώς δεν σημαίνει πως επειδή λέει κάτι ο Τύπος ή όλοι εμείς που φλυαρούμε καθημερινά στα ΜΜΕ, ότι είναι όντως έτσι.
Έχω την αίσθηση και κάποιες γνώσεις ότι τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν -ειδικά αυτήν την φορά-, με αυτόν τον δραματικό τρόπο, όπως περιγράφονται. Θα υπάρξουν λογικές λύσεις και η χώρα θα συνεχίσει την δύσκολη πορεία της προς την έξοδο από την κρίση».

* Για την στάση της Δημοκρατικής Αριστεράς στη μη ψήφιση των νομοσχεδίων:

«Αν σας πω ότι μου είναι ενοχλητικό, θα παραποιηθεί η έννοια "ενοχλητικό" και θα εμφανιστεί ως ρήξη ή κακό σχόλιο. Εδώ πια κινδυνεύεις από τις ίδιες σου τις λέξεις και από την παραποίηση που γίνεται. Συνεπώς, προτιμάει κανείς να ζει μέσα σε συγκατάβαση, παρά να λέει την γνώμη του, γιατί αυτό μεγαλοποιείται σε τρομακτικό βαθμό».

* Για την επιτροπή σχετικά με τη λίστα Λαγκάρντ:

«Αυτή η επιτροπή έχει πλήρως υποδουλωθεί στις μανίες του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., της εκπροσώπου του, στις διακοπές, στις φασαρίες. Θέλουν σώνει και καλά να κάνουν θέατρο αυτή την επιτροπή».

Δημοσιογράφος: Θεωρείτε ότι σε ένα πρόσωπο εντοπίζεται μόνο αυτή η αρνητική εικόνα;

Κ. Τασούλας: «Κυρίως ναι. Γιατί αρκεί ένας θορυβώδης, υπερβολικός και εμμονικός άνθρωπος, για να τινάξει στον αέρα μια συλλογική προσπάθεια».

«ΑΘΗΝΑ 9.84» - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα