Ο Γ. Τραγάκης στον ΑΘΗΝΑ984

Ο α' αντιπρόεδρος της Βουλής και υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Τραγάκης, μίλησε στις 6/1 στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» και τον Άρη Τόλιο.

Μεταξύ άλλων είπε:

* Για ενδεχόμενο Grexit:

«Αν ο κ. Τσίπρας εφαρμόσει αυτά που πρέπει, δεν υπάρχει πιθανότητα Grexit. Αν δεν εφαρμόσει τα συμφωνηθέντα, τα οποία και η προηγούμενη κυβέρνηση είχε υποχρέωση να εφαρμόσει, τότε αυτομάτως δημιουργείται πιστωτικό γεγονός...».

*
Για debate Α. Σαμαρά - Α. Τσίπρα:

«Όπως έχει πει και ο ίδιος ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να πάει σε ένα debate με έναν υβριστή... Όταν το 2012 ετέθη θέμα να συναντηθούν οι δύο αρχηγοί, ο κ. Τσίπρας είπε "εγώ γιατί να πάω να δω τον κ. Σαμαρά, μόλις τον δω θα του πω να παραιτηθεί και θα ζητήσω εκλογές". Είναι λοιπόν δυνατόν να συναντηθούν όταν οι εκφράσεις του κ. Τσίπρα και σε συνεντεύξεις του, αλλά και μέσα στο κοινοβούλιο είναι απαράδεκτα υβριστικές προς το πρόσωπο του πρωθυπουργού;».

* Για το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας:

«Η Νέα Δημοκρατία έχει ένα πρόγραμμα που είναι τελείως ρεαλιστικό, που δίνει προοπτική και αν συνεχιστεί... Ας μην ξεχνάμε ότι το 2012 αυτό το πρόγραμμα και η κυβέρνηση συνεργασίας μας έβγαλε από την κρίση -γιατί στην ουσία είχαμε πτωχεύσει- και δημιούργησε ευοίωνες προϋποθέσεις για το οικονομικό και το πολτικό μέλλον της χώρας μας».

*Για τον όρο "λαθρομετανάστες" πουχρησιμοποίησε ο πρωθυπουργός:

«Ο πρωθυπουργός χρησιμοποίησε τον όρο "λαθρομετανάστες", που χρησιμοποιείται κατά κόρον. Δηλαδή να έλεγε μετανάστες χωρίς έγγραφα; Δεν είναι λαθρομετανάστες αυτοί; Στον Έβρο μάλιστα, όπου ανέφερε αυτή τη φράση ο πρωθυπουργός, είχαμε 450 παράνομες εισόδους κάθε μέρα και με τα μέτρα που λήφθησαν και τη βοήθεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης καταφέραμε και τις περιορίσαμε και πλέον μιλάμε για μονό αριθμό...Και σε άλλες χώρες χρησιμοποιείται ο όρος "λαθρομετανάστες" γιατί έτσι είναι. Είναι βέβαια πολίτες άλλης χώρας χωρίς έγγραφα, αλά είναι λαθραίοι γιατί μπάινουν λαθραία. Διάβασα τη σχετική ανακοίνωση του ΠαΣοΚ που είναι και μια ευθεία επίθεση κατά του πρωθυπουργού, αλλά δεν έχει νόημα γιατί τα ίδια τα στελέχη του ΠαΣοΚ έχουν χρησιμοποιήσει τον ίδιο όρο...».

«ΑΘΗΝΑ 9.84» - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα