Ο Δ. Καρύδης στον ΑΘΗΝΑ984


Ο βουλευτής του ΠαΣοΚ, Δημήτρης Καρύδης, μίλησε στις 15/11 στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» και τους Δώρα Σαρρή και Γιάννη Παπαγεωργίου.

Μεταξύ άλλων, είπε:

* Για θέμα διαδοχής στο ΠαΣοΚ:

«Διαφωνώ με δηλώσεις, βιαστικές, επιθετικού και διχαστικού χαρακτήρα στο ΠαΣοΚ. Πιστεύω ότι πάνω από όλα πρέπει να γίνει μια νηφάλια και ψύχραιμη συζήτηση, να κυριαρχεί καθημερινά
η ενότητα στις τάξεις της παράταξής μας. Και, από εκεί πέρα, πιστεύω ότι πρέπει και αυτοί που πρέπει, να πάρουν τις πρωτοβουλίες για να ανοίξει αυτή η συζήτηση. Γιατί, ένα κύριο θέμα που υπάρχει, είναι η γενικότερη πολιτική ανασυγκρότηση του χώρου μας, μέσα από την εμπειρία των δύο χρόνων, που πραγματικά μας έφτασε σε ένα σημείο όπου ευρύτερα κοινωνικά στρώματα -τα οποία στήριζαν το ΠαΣοΚ μέχρι σήμερα-, σήμερα το βλέπουν πάρα πολύ αρνητικά και έχουν αποχωρήσει από το χώρο μας».

Δημοσιογράφος: Οι πρωτοβουλίες θα  πρέπει να ληφθούν από τον πρόεδρο του κόμματος;

Δ. Καρύδης: «Από εκεί και από τα όργανα του ΠαΣοΚ... Καταρχήν, αυτή η διαδικασία για να είναι σοβαρή, ισχυρή και αξιόπιστη, πρέπει να αναληφθεί από τα ανώτατα όργανα του κόμματός μας... Καλό είναι αυτή η κυβέρνηση να προχωρήσει, να πατήσει στα πόδια της. Ακόμα, σήμερα, δεν έχει τελειώσει η διαδικασία της προγραμματικής συζήτησης».

«ΑΘΗΝΑ 9.84» - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Keywords
Τυχαία Θέματα