Ο Δ. Καρύδης στον ΑΘΗΝΑ984

Ο κ. Δημήτρης Καρύδης, μέλος οργανωτικής γραμματείας του ΠαΣοΚ, μίλησε στις 5/10 στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» και τη Νόνη Καραγιάννη.

Μεταξύ άλλων, είπε:

* Για την ψήφιση των μέτρων από το ΠαΣοΚ:

«Εάν όλα τα κόμματα -ακόμα και αυτά τα οποία δεν στηρίζουν αυτή την στιγμή την συγκυβέρνηση-, δείξουν ομοθυμία σε μια γραμμή, σε ένα τέτοιο πλαίσιο, πιστεύω ότι και οι ξένοι θα το σκεφτούν  καλύτερα. Και αυτό θα κριθεί στην κοινοβουλευτική
ομάδα, που -όπως αποφασίστηκε- θα γίνει πριν την τελική ψήφιση των μέτρων».

Δημοσιογράφος: Δηλαδή, είναι ανοιχτό θέμα η στάση του ΠαΣοΚ;

Δ. Καρύδης: «Βέβαια. Υπάρχει πίεση αυτή την στιγμή και θα σας πω μια χαρακτηριστική φράση που είπε χθες ο κ. Βενιζέλος, ότι "δεν έχει σημασία να πετύχει η εγχείρηση, αν τελικά ο ασθενής πεθάνει"...».

* Για τη λίστα Λαγκάρντ:

«Αποκάλεσα τον κ. Παπακωνσταντίνου "Πινόκιο" και το έκανα αυτό με πολύ μεγάλη περίσκεψη.
Διαρκώς λέει ψέματα, όπως έλεγε ψέματα και για όλα τα μέτρα τα οποία έπαιρνε και παραπληροφορούσε την κοινοβουλευτική ομάδα και τον ελληνικό λαό ακόμα περισσότερο. Δεν λέει την αλήθεια... Πιστεύω ότι λόγω αυτού γίνεται μια πολιτική προσπάθεια χτυπήματος του ΠαΣοΚ και προσωπικά του κ. Βενιζέλου. Γιατί ξαφνικά τον κ. Ραγκούση, τον έπιασε η ευαισθησία να παραιτηθεί; Όταν ήταν στον πυρήνα της κυβερνητικής ηγεσίας, δύο χρόνια τώρα που ήταν υπερυπουργός, δεν ρωτούσε "τι γίνεται ρε παιδιά με την φοροδιαφυγή; Γιατί κανείς δεν πιάνει τίποτα;". Γιατί δεν παραιτούνταν τότε και ο κ. Καστανίδης, που έκανε δηλώσεις και ήταν υπουργός Δικαιοσύνης ή ακόμα και η κα. Κατσέλη, που την είδα σε ένα κανάλι σήμερα να λέει ότι "στο υπουργικό συμβούλιο δεν ήρθε τίποτα". Δεν θα έπρεπε αυτοί οι άνθρωποι, που υποτίθεται ότι πάλευαν για να υπάρξει κοινωνική δικαιοσύνη, να θέσουν τα θέματα αυτά στην κυβερνητική επιτροπή ή στο υπουργικό συμβούλιο; Και σήμερα κάνουν τους ανήξερους...».

«ΑΘΗΝΑ 9.84» - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα