Ο Χ. Θεοχάρης στον ΑΘΗΝΑ984

Ο βουλευτής του Ποταμιού, Χάρης Θεοχάρης, μίλησε σήμερα στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» και τους Έλενα Μπρέγιαννη, Γιάννη Παπαγεωργίου και Σταμάτη Ζαχαρό.

Μεταξύ άλλων είπε:

«Ήταν ένα δύσκολο αποτέλεσμα για το Ποτάμι ιδιαίτερα. Όμως αυτό που έχει σημασία για τη χώρα είναι ότι σε πρώτη ανάγνωση έχουμε μια κυβέρνηση πολύ γρήγορα, οπότε τουλάχιστον δεν έχουμε δυσκολία σχηματισμού κυβέρνησης... Η κυβέρνηση έχει τους 151 βουλευτές που τυπικά την καθιστούν ικανή να περάσει όσα νομοσχέδια χρειάζεται. Τώρα αν θα μπορέσει να προχωρήσει στις απαραίτητες νομοθετικές διαδικασίες, νομίζω

ότι μπορεί, με την έννοια ότι είναι φανερό ότι ο κ. Τσίπρας είναι κυρίαρχος τουλάχιστον του ακροατηρίου του και έτσι όποιος σκεφτεί "να φύγει από το μαντρί" θα το σκεφτεί δύο και τρεις φορές από τη στιγμή που είδαμε τι έπαθε η Λαϊκή Ενότητα. Συνεπώς, νομίζω ότι ο κ. Τσίπρας θα μπορέσει να ελέγξει καλύτερα απ' ότι το προηγούμενο χρονικό διάστημα την κοινοβουλευτική του ομάδα».

* Για τη μείωση των ποσοστών του Ποταμιού:

«Είναι προφανές ότι έχουμε υποστεί μια σημαντική και ουσιαστική ήττα... Εκτιμώ ότι πρέπει να κοιτάξουμε κατάματα τα λάθη που κάναμε και να βρούμε τι χρειάζεται να διορθωθεί. Είναι πολύ νωρίς να μιλάει κανείς. Ο επικεφαλής μας, ο κ. Θεοδωράκης έκανε μια γενναία πράξη, αναλαμβάνοντας την ευθύνη. Δεν έχουμε προλάβει ακόμα να συζητήσουμε για το τι έφταιξε και τι πρέπει να αλλάξει... Δεν νομίζω ότι είναι θέμα αμφισβήτησης».

«ΑΘΗΝΑ 9.84» - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα