Ο Χ. Μαρκογιαννάκης στον ΑΘΗΝΑ984

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρόεδρος της προανακριτικής επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, μίλησε στις 5/4 στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» και τον Άρη Τόλιο.

Μεταξύ άλλων, είπε:

«Η χθεσινή ημέρα ήταν η καλύτερη της προανακριτικής επιτροπής, από τότε που ξεκίνησε, διότι έπεσαν οι μάσκες και αποκαλύφθηκαν ποιοι ήταν εκείνοι οι οποίοι αποτελούσαν το πρόβλημα εδώ και δυόμισι μήνες. Η πρωινή συνεδρίαση ήταν ντροπή για το Κοινοβούλιο και αντίθετα η απογευματινή συνεδρίαση, η οποία διήρκεσε πέντε ώρες, ήταν κάτι το πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα.

Κυριάρχησε η ευπρέπεια, ο πολιτισμός και το αποτέλεσμα. Το απόγευμα ήταν έντεκα βουλευτές (σ. σ. απουσίαζε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και Ηλίας Κασιδιάρης) και έκαναν ό,τι μπορούσαν για να βοηθήσουν, χωρίς καμία ένταση... Δεν σημαίνει αυτό, ότι θεωρούμε ότι είναι το ίδιο πράγμα Χρυσή Αυγή και ΣΥ.ΡΙΖ.Α.. Αλλά δεν παύει όμως να είναι δυο συνάδελφοι οι οποίοι είναι νέοι στην Βουλή και μάλιστα ο κ. Κασιδιάρης προέρχεται από τη γνωστή Χρυσή Αυγή, με τη φασιστική νοοτροπία και συμπεριφορά μέσα στη Βουλή...».

«ΑΘΗΝΑ 9.84» - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα