Ο Αθήνα 9.84 για τον Ντίλαν

Ο «Αθήνα 9.84» εύχεται μουσικώς στον Μπομπ Ντίλαν «χρόνια πολλά», με τραγούδια του που ακούγονται από το πρωί και ειδικά αφιερώματα ως τις 9μμ.

Όλες τις ώρες του προγράμματος, οι ακροατές θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τραγούδια του, παιγμένα είτε από τον ίδιο, είτε από άλλους καλλιτέχνες.

O Ντίλαν επηρέασε όσο λίγοι την σύγχρονη μουσική αλλά και τη σκέψη όσων μεγάλωσαν με τα τραγούδια του.
Σήμερα, στα 70 του,  παραμένει καλλιτεχνικά  στην πρωτοπορία και ως μουσικός και ως ποιητής. Αιώνιος έφηβος, περιοδεύει ανά τον κόσμο στην  «Never

Ending Tour», η οποία ξεκίνησε το 1988 και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

O κατά Γκίνσμπερκ «μεγαλύτερος ποιητής του 20ου αιώνα», ο Μπομπ Ντίλαν, κλείνει στις 24 Μαΐου 2012 τα 71 του χρόνια και μαζί συμπληρώνει 50 χρόνια συνεχούς καλλιτεχνικής παρουσίας και δημιουργίας, από το πρώτο άλμπουμ του με τίτλο «Bob Dylan» που κυκλοφόρησε το 1962.

Ιδιαίτερο αφιέρωμα στον ίδιο και το ανεξίτηλο ίχνος που άφησε στην ιστορία του καθενός μας και του κόσμου θα παρουσιαστεί από τις εκπομπές «Μεσημβρινοί και Παράλληλοι», 4 - 5 το απόγευμα, με τη Λαμπρινή Θωμά. Αμέσως μετά και μέχρι τις 6, «Metropolis» με τον Λεωνίδα Αντωνόπουλο και 8 - 9 το βράδυ, «Σόλωνος και Μασσαλίας» με τον Θόδωρο Σαραντή.

Συντονιστείτε στους 98.3!

Keywords
Τυχαία Θέματα