Ο Ά. Σπηλιωτόπουλος στον ΑΘΗΝΑ984

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άρης Σπηλιωτόπουλος, μίλησε στις 08/06 στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» και τον Άρη Τόλιο.

Μεταξύ άλλων, είπε:
* Για την εγκληματικότητα και τις παρακμιακές συμπεριφορές:

«Δεν θα έπρεπε να μας εκπλήσσει για δύο λόγους. Όποιος έχει γνώση της Ιστορίας, εύκολα μπορεί να διαπιστώσει ότι μετά από πολύ μεγάλες οικονομικές κρίσεις, πάντοτε έχουμε ένα μεγάλο και βαθύ διχασμό σε επίπεδο κοινωνίας και αυτός με την σειρά του επιφέρει την αποσάθρωση κάθε ίχνους κοινωνικού ιστού.
Αν δείτε την ελληνική ιστορία, μπροστά σε κρίσιμες στιγμές, δυστυχώς, η χώρα μας αντί να παρουσιάσει ενότητα, ομοψυχία και να δουλέψει μπροστά, έκανε ακριβώς το αντίθετο. Διχάστηκε, προχώρησε σε εμφυλίους πολέμους, σε συρράξεις που κόστισαν πολλά και μεγάλα πισωγυρίσματα και πολύ μεγάλες καταστροφές.
Θέλω να ελπίζω ότι αυτή τη φορά, σε επίπεδο κοινωνίας, ενδεχομένως τα καμπανάκια κινδύνου να έχουν ακουστεί και τουλάχιστον την ύστατη αυτή στιγμή, να αντιληφθούμε ότι με το θυμικό δεν δίνουμε λύσεις. Στα προβλήματά μας μπορούμε να δώσουμε λύση, αν είμαστε ενωμένοι και αν σκεφτόμαστε με τη λογική και όχι με το συναίσθημα και αν βλέπουμε ρεαλιστικές λύσεις μπροστά μας και να περπατήσουμε μπροστά, αργά, σταθερά και με πνεύμα σύμπνοιας».

«ΑΘΗΝΑ 9.84» - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα