Ο Α. Παπαδόπουλος στον ΑΘΗΝΑ984

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Αριστεράς, Ανδρέας Παπαδόπουλος, μίλησε στις 13/11 στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» και τη Νόνη Καραγιάννη.

Μεταξύ άλλων, είπε:
* Για την στάση των βουλευτών της Δημοκρατικής Αριστεράς, κκ Μουτσινά, Βουδούρη και Πανούση:

«Είναι σαφές ότι οι θέσεις τους δεν εκφράζουν την ηγεσία της Δημοκρατικής Αριστεράς... Δεν θέλουμε να αφαιρούμε, θέλουμε να προσθέτουμε στο "καλάθι" της Δημοκρατικής Αριστεράς. Επ' ουδενί δεν ζητάμε ούτε να αποχωρήσουν, ούτε να παραδώσουν τις έδρες τους. Ωστόσο, λέμε ότι πρέπει να σέβονται τις συλλογικές αποφάσεις και
να μην δημιουργούν, εδώ και τέσσερις μήνες -σχεδόν καθημερινά-, πρόβλημα στη Δημοκρατική Αριστερά...
Ο κ. Πανούσης επέλεξε να μην παραστεί στην συνεδρίαση, δεν γνωρίζω για ποιους λόγους... Είναι εντελώς διαφορετικό. Ο κ. Πανούσης δεν έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα, είναι πάρα πολύ προσεκτικός στις δηλώσεις του, δεν είναι κάθε μέρα στα κανάλια να "πυροβολεί" τη Δημοκρατική Αριστερά. Ενδεχομένως να είχε κάποια διαφωνία και αυτό είναι απολύτως σεβαστό. Έχει σημασία και ο τρόπος και οι δηλώσεις που κάνει ο καθένας. Επειδή αυτή η χώρα είναι μικρή, το να βγαίνει ο καθένας να λέει "εγώ είμαι αριστερός", θέλει προσοχή.  Μέχρι χθες δεν ξέρω τι διαφορετικό ήσουν και ξαφνικά θυμήθηκες ότι έγινες αριστερός. Χρειάζεται σοβαρότητα, ιδίως σε αυτή τη φάση...».

«ΑΘΗΝΑ 9.84» - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα