Ντέρμπι για το "σεντόνι" στην Τρίπολη

Το προβάδισμα για το Τσάμπιονς Λιγκ παίζεται στην Τρίπολη, καθώς μετά την τιμωρία του ΠΑΟΚ με την αφαίρεση τριών βαθμών ο νικητής του αγώνα ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Παναθηναϊκό στις 20.30, Novasports1, θα βρεθεί μόνος πρώτος στη βαθμολογία των πλέι οφ με το κλείσιμο του πρώτου γύρου.
Παναθηναϊκός και Αστέρας μετά τις πρώτες δύο αγωνιστικές ισοβαθμούν στην πρώτη θέση έχοντας συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς και απόψε βρίσκονται μαζί στην αφετηρία κι όποιος επικρατήσει θα έχει τον πρώτο λόγο για τα προκριματικά
του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στον Αστέρα Τρίπολης, ο Στάικος Βεργέτης μπορεί να χαμογελάει για την επιστροφή των Γκοϊάν, Τσαμπούρη και Σέτι, αλλά δεν υπολογίζει τον τραυματία εδώ και καιρό Κάφα και τον Εντό ο οποίος αποβλήθηκε στον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει την πρώτη του νίκη στα φετινά πλέι οφ μετά από δύο διαδοχικές ισοπαλίες. Ο Γιάννης Αναστασίου δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Νάνο και τον Νίκο Καρέλη, με τον νεαρό Έλληνα επιθετικό πάντως να μην είναι τραυματίας, αλλά να μένει στην Αθήνα για να ξεκουραστεί. Αντίθετα στην αποστολή βρίσκεται ο Αλγερινός μέσος, Μεντί Αμπέντ ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε μετά το χτύπημα που δέχτηκε από τον Ταυλαρίδη στον αγώνα με τον Ατρόμητο την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ. Στους πράσινους θέλουν να εκμεταλευτούν την ευκαιρία που τους δίνεται να πάρουν κεφάλι στη βαθμολογία, μετά την αφαίρεση των τριών βαθμών από τον ΠΑΟΚ και να έχουν εκείνοι τον πρώτο λόγο για τη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Keywords
Τυχαία Θέματα