Ντελ Μπόσκε ως το 2016

Η ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία είναι αποφασισμένη να συνεχίσει με τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε στη τεχνική ηγεσία της "φούρια ρόχα" μέχρι το 2016 προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή μετάβαση στη νέα εποχή.Μπορεί η εθνική Ισπανίας να απέτυχε παταγωδώς στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, έχοντας αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης αλλά η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας εμπιστεύεται πλήρως τον ομοσπονδιακό τεχνικό Βιθέντε ντελ Μπόσκε και θα αναζητήσει νέο προπονητή, μόνο
μετά το Euro του 2016.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ισπανίας δεν συζητά κάποια εναλλακτική λύση και είναι αποφασισμένη να συνεχίσει με τον Βιθέντε ντελ Μπόσκε στην τεχνική ηγεσία ακόμη και αν αυτή η επιλογή βρεθεί απέναντι στο φίλαθλο κοινό αίσθημα της χώρας. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της "Marca": "Δεν υπάρχει plan B. Ντελ Μπόσκε ή Ντελ Μπόσκε."

Ταυτόχρονα θα γίνει προσπάθεια ομαλής μετάβασης στη μετά Ντελ Μπόσκε εποχή, με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας να αναζητά ένα νέο και φιλόδοξο τεχνικό. Ανάμεσα στα ονόματα που αρέσουν, σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι και αυτό του προπονητή του Ολυμπιακού, Μίτσελ. Βέβαια η λίστα περιλαμβάνει τεχνικούς όπως ο Χέμεθ, ο Ιέρο και ο Καπαρός.
Keywords
Τυχαία Θέματα