Νοκ-άουτ δέκα ποδοσφαιριστές της Ουκρανίας

Τεράστιο πρόβλημα προέκυψε για την Ουκρανία, αφού 10 διεθνείς παίκτες τέθηκαν εκτός λόγω στομαχικών διαταραχών, με τον Τίμοστσουκ να είναι στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση.

Οι συνδιοργανωτές του Euro 2012 αντιμετώπισαν την Τουρκία στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας στη Γερμανία, όπου έχασαν με 2-0.

Το αποτέλεσμα όμως είναι το τελευταίο που απασχολεί πλέον τον ομοσπονδιακό τεχνικό Όλεγκ Μπλαχίν, ο οποίος είδε τουλάχιστον 10 διεθνείς του να βγαίνουν νοκ-άουτ λόγω στομαχικών διαταραχών.

Ο

Ανατόλι Τίμοστσουκ είναι πιο σοβαρά από όλους, καθώς νοσηλεύεται σε νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση, ενώ και ο Αντρέι Βορονίν πάσχει από την ίδια αρρώστια. Μπορεί να πρόκειται για γαστρεντερίτιδα ή για κάτι άλλο, όμως οι Ουκρανοί τονίζουν πως κάθε ποδοσφαιριστής είχε φάει διαφορετικά φαγητά, επομένως έχει αποκλειστεί η τροφική δηλητηρίαση.

Όσον αφορά το τι μέλλει γενέσθαι ενόψει Euro, ο χρόνος πιέζει και άπαντες στην ουκρανική εθνική ομάδα ελπίζουν ότι σε μία εβδομάδα θα έχουν συνέλθει όλοι και θα είναι έτοιμοι να αγωνιστούν απέναντι στην Σουηδία, στο πρώτο τους παιχνίδι στη διοργάνωση. 

Keywords
Τυχαία Θέματα